Thetahealing kurser

[bpd_iconlist icon_size=”20px” icon_color=”#ba004d” text_indent=”40px” _builder_version=”4.16″ text_font=”||||||||” text_text_color=”#000000″ custom_margin=”50px||||false|false” locked=”off” global_colors_info=”{}”][bpd_icon_list_item title=”Livsforandrende kurser” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.3.4″ global_colors_info=”{}”][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Målrettet personlig udvikling på celleplan (underbevidsthed), og højere selv og indre barn” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.4.4″ global_colors_info=”{}”][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Dyb transformation af dine underbevidste mønstre og dit mindset” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.3.4″ global_colors_info=”{}”][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Teknikker til at skifte alle slags energier, følelser, overbevisninger og højne vibration ” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.4.4″ global_colors_info=”{}”][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Garanteret dybdegående teoretisk og praksis undervisning fra ekspert og unik udviklet træningsværktøjer, der gør det hurtigt og sjovt at indlære” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.3.4″ global_colors_info=”{}”][/bpd_icon_list_item][/bpd_iconlist]
Hvad er Thetahealing?

Thetahealingen er døråbneren til at du får pillet de dybe lag af, der blokerer dig i at være dig. Du lærer 100 visualiserings teknikker til at fjerne dybe blokerende energier, overbevisninger, følelser og ændre gener på celleplan.

Så hvis du ofte stiller nedenstående spørgsmål, så leverer Thetahealings kurserne teknikkerne teorien og praksis til at du kan svare og finde dette frem i dig selv:

Hvem er du ? Hvem vil du være? Er du klar til at se sandheden i øjnene? Er du klar til at give slip på de gamle mursten i rygsækken, de gamle drænende oplevelser, der stjæler din energi, sjæl og dig ? Vil du vælge noget andet her i livet ? OG er det nu du vil vælge noget nyt? Vil du gøre det der skal til ? Vil du give slip på gamle synske kroge, negative følelser og overbevisninger og gamle krav og forpligtelser og blive den bedste udgave af dig – DEN ÆGTE DIG ? Og Måske vil du også hjælpe andre med at de bliver det bagefter familie, børn, partner, venner, klienter ? Så er Thetahealing kurserne lige noget for dig.

Hvad får du ud af at deltage aktivt på Thetahealing kurserne?

[bpd_iconlist icon_size=”20px” icon_color=”#ba004d” text_indent=”40px” _builder_version=”4.16″ text_font=”||||||||” text_text_color=”#000000″ text_line_height=”1.4em” global_colors_info=”{}”][bpd_icon_list_item title=”Positivt mindset – viljen til at se sandheden” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.3.4″ global_colors_info=”{}”][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Faglighed og teknikkerne til at finde og vende årsagen til de negative ting i dit liv til positive” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.3.4″ global_colors_info=”{}”][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Forbedret humør, helbred, relationer og økonomi” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.3.4″ global_colors_info=”{}”][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Du smider de %22gamle indlærte%22 indpakninger og bliver endeligt dig selv fuldt ud” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.3.4″ global_colors_info=”{}”][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Du lærer at elske, respektere, acceptere, anerkende, værdsætte dig selv og andre” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.3.4″ global_colors_info=”{}”][/bpd_icon_list_item][/bpd_iconlist]
i

Kursusdagene

Der vil på fremmøde undervises i ny teori  i alle de teknikker kurset tilbyder. Vi gennemgår også alle teknikker i praksis og  i vil øve 2 og 2 sammen. Der udleveres og kan tilkøbes værktøjer som understøtter undervisningen og er specielt udviklet af Anjasafira for at gavne kursisterne i hurtig udvikling og indlæring.

Online undervisning

 Anjasafira tilbyder p.t. Online undervisning i udvalgte Thetahealing kurser.  Kurset gennemgås som førhen, dog foregår al praktisk træning via små online grupper, dog hvor Anjasafira hjælper til i de forskellige grupper. Der er stadigt muligt at stille spørgsmål, chatte og dele dokumenter. Forskellen er at et 3 dages hold, nu tager 4 dage – men med færre timer dagligt. Du bliver stadigt certificeret, får mulighed for multiple choice eksamen og får point for din uddannelse.

z

Video og lyd materialer

Der er udvikles løbende video og lydfiler materialer, som vil give kursister på Thetahealings kurserne større lethed, og hurtigere indlæring. Disse vil også hjælp kursisterne arbejde med deres egne overbevisninger, og give dem indsigt i hvordan de kan blive klarere og skarpere i deres intuitive evner. Disse vil blive annonceret på den lukkede facebook gruppe.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor vælge Thetahealings kurser hos Beliefsshiifters?

Du skal kun vælge dissee Thetahealings kurser og Thetahealings uddannelse hos Anjasafira, hvis du ønsker en hurtig dyb udvikling på celleplan og vil have høj værdi for dine penge.

Der er passion på Anjasafiras hold til at ændre, hjælpe, støtte, bakke op og få lavet arbejdet, og sikre forandringer.

Følger du Anjasafira’s Theta healing kurser og Thetahealings uddannelse, prioriteres teori og praksis højt, så du bliver en foretrukken Theta healer i DK.

Er du sikker på jeg kan lære disse Theta healing teknikker?

Anjasafira har undervist, instrueret og gennemført over + 10.000 sessioner med Theta healing, og har endnu ikke mødt nogen, som ikke kunne lære disse teknikker hurtigt og let. Selvom Theta healing teknikkerne er dybe, er de også lette at lære. Alle har lært Theta healing teknikkerne med succes indtil dags dato.

Hvad nu hvis jeg bliver syg eller der er dødsfald i familien undervejs i forløbet?

Du har lov til at melde dig syg før og midt i et Theta healing kursus og senere deltage det du mangler på næste Theta healing kursus, der passer i din kalender. På Theta healing – intuitiv anatomi, har du lov til på de 15 dages undervisning at have maks. 3 sygedage ift. Thetahealing fremmøde dagenene, uden at du skal starte forfra.

Du kan derfor altid senere deltage på et lignende Theta healing kursus og stadigt få dit certifikat.

Obs! Vær opmærksom på, at der gives ingen penge retur ved sygdom eller udeblivelse fra Thetahealing kurser, Thetahealing Uddannelse eller andre kurser, eller i værste fald ved dødsfald i familien, under, før og efter kurset.

Hvornår kan jeg sælge mine ydelser som professionel behandler?

Du er allerede certificeret Thetahealer efter de første 3 basis dage i basiskurset. Er du super skarp, kan du få lov at sælge “studerende sessioner” på Anjasafira nye Beliefsshiifters.dk online konsulent platform, og herigennem at kunne spare op til flere kurser, mere Thetahealings uddannelse eller Thetahealing sessioner hos Anjasafira.

Kan jeg få en afbetalingsordning på mit køb af kurser, uddannelse, produkter?

Ja, vi har en aftale med Viabill.

Så når du køber Theta healing kurser hos Beliefsshiifters, kan du selv vælge dine afdrags størrelse og i op til 24 måneder.

Dette giver dig maksimal fleksibilitet, samtidigt med at du allerede efter Theta Healing – DNA2 basis kurset kan begynde at tage Thetahealing klienter og tjene penge hjem til at betale afdragene til Viabill.

Hvordan er Anjasafira som Thetahealing underviser?

Om Anjasafira bliver ofte udtrykt, hun er skarp, intelligent, hurtig intuition, klarsynet, har sans for praktik og faglighed, og går hele vejen for at få alle med på Theta healing kurserne.

Anjasafira beretter faglighed på en interessant, underholdende, sjov og kærlig måde på de Theta healings kurser hun udbyder.

Anjasafira er en struktureret Thetahealing underviser og viser som regel gerne, hvordan Thetahealing teknikker gøres, inden eleverne selv skal øve sig, dette er en stor hjælp i indlæring af Theta healing teknikkerne.

Anjasafira underviser med massiv praksis erfaring i Theta healing, der giver stor indsigt i mange problematikker, kropsområder, samt stor kompetencer.

Anjasafira har en glad stor styrkefuld sjæl, der skinner helt igennem på deltagerne og smitter positivt af.

Anjasafira får alle uanset deres problematikker til at føle sig velkomne.

Anjasafira er dygtig til via Thetahealing at få folk til at åbne hjertet og udvikle deres intuitive sanser.

Anjasafira er løfter via Thetahealing folk på en positiv måde, men  skærer kontant igennem bullshit,  dårlige undskyldninger og “brain candy”, netop for at få skiftet energien til positiv via Thetahealing teknikkerne. 

Anjasafira er god til at opfange, hvad der trigger folk med Thetahealings teknikkerne, og samtidigt få dem til at ændre følelsen/oplevelserne til alles højeste og bedste på Theta healing kurserne

Anjasafira skaber en fin balance mellem Thetahealing undervisning og praksis i Theta healing kurserne.

Jeg blev let influenza syg her i efteråret, i den forbindelse fik jeg kraftig hoste som gjorde mig akut inkontinent, jeg mistede fuldstændigt kontrollen over min blære.

Jeg bestilte derfor en session ved Anjasafira.

Anjasafira guidede mig hurtigt og præcist, til de følelser som lå gemt i mit system om at være uden kontrol. Det handlede også om frygt for at være afvist af min far. Frygt for at være svag. Frygt over at være usynlig.

På en enkelt session genvandt jeg kontrollen over min blære, fuldstændig magisk.

Tusind tak til Anjasafira

Kærligst Vinni

Vinni

CEO

Jeg har arbejdet med Beliefsshiifters omkring smerte og ubalance i fordøjelses kanalen og jeg har aldrig oplevet noget som dette. Det er fantastisk at erfare, hvordan dette kan ændre hele din krop og dit liv.  Og jeg kan kun anbefale Beliefsshiifters arbejde til alle andre, uanset hvilken smerte du bærer. Du kan føle energiskiftet med det samme, og det er blivende forandringer. Mit liv har skiftet så meget til det bedre, siden jeg begyndte denne udvikling. Hvorfor vente på at dit liv bliver bedre, gør det nu. Jeg har aldrig haft nogle fortrydelser- kun at jeg havde ønsket at finde Beliefsshiifters for 10 år siden.

De bedste ønsker & fulde anbefalinger

Denmark CEO Kenneth

Kenneth

CEO

Jeg gik til skanning hver 3 måned for at monitorere en hjernetumor i baghovedet. En kær veninde refererede mig til Anjasafira. Efter 4 sessioner af cirka 2 timers varighed, hvor der blev hevet trauma og chok ud over misbrug og overgreb fra min barndomstid, samt arbejdet med misbrugsmønstre ift. at min mand drak, og andre negative energier blev forløst f.eks. skyld og skam og negative tankemønstre fra min familie, fik jeg en helt anden ro på i min krop.

2 måneder senere, var jeg til skanning igen, og det viste sig at min hjernetumor var fuldstændig væk. Jeg er så glad.

Jeg kan på det varmeste anbefale andre at arbejde med Anjasafira. Det er trygt og jeg føler mig mødt hele vejen igennem. Jeg har fortalt Anjasafira ting, som ingen andre viste og det var meget trygt og sikkert.

Bedste ønsker herfra, Ditte, mor til lille dreng

Ditte

Mor til lille dreng

Følg os på de sociale medier

Få de seneste nyheder og tips  via. Facebook og Twitter 

Thetahealing

 

Du kender det sikkert godt. Du ønsker en forandring for livstid.

Du ønsker noget der er mere dybdegående. Du kan bare ikke komme i tanke om hvad du egentlig har brug for.

Din krop skriger på forandring. Hvordan skal du hjælpe den?

 

Healer indre smerter

Ved vores behandlinger sker healingen indefra. For at opnå varige resultater er det vigtigt, at finde frem til årsagen til smerterne.

Det kan dog ikke altid lade sig gøre, men vi har værktøjerne til at arbejde med den indre healing

 

Balance i hverdag

Prøv at finde balancen i hverdagen mellem indre ro og udfordringer.

Brug os til at tage dig med på råd.

 

Thetabehandling

Ved denne type behandling arbejdes der med ændring af dine underbevidste mønstre.

 

Hjælp med at opnå balance i hverdag

Ved at arbejde med sig selv gennem healing kan man opnå en mere balanceret hverdag.

 

Prøv the ta healing og book tid idag

Søger du en varig personlig udvikling er the ta healing løsningen.

Share This