FAQ – oFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvilke udrensnings symptomer kan jeg få?

Du kan føle dig mere træt, have lyst til at sove mere, ømhed i musklerne, da affaldsstofferne skal ud. Tit bemærker folk at de får mere energi og har lyst til at få en masse fra hånden. Når udrensningen er ovre, vil de fleste føle større energi og overskud i kroppen. 

Hvor mange sessioner er nødvendige at købe, hvis man har dyb sorg over at have mistet nogen?

Hvis du har mistet en enkelt person, er 1-3 sessioner muligt at nå stor transformation på. Dog er det flere personer, vil vi anbefale dig et klippekort, da der er forskellige teknikker – en metode sammenkoblet til at frigive personen og den energi der holder dig fast i sorgen og den pågælende person.  

Hvis man aldrig har prøvet sådan noget her før, med at arbejde med følelser og overbevisninger, kan man så finde ud af det?

Ja, alle kan finde ud af det. Vi justerer tempoet til den enkelte person. Da personen i sessionen kommer i thetahjernebølgen (direkte adgang til hukommelsen i cellerne), vil det være langt nemmere for personer at svare på de spørgsmål, de får undervejs. 

Er der nogle gange, hvor i oplever folk ikke får nok ud af sessionerne?

Typisk ser vi tidligt i sessionen, hvis folk ikke mærker forandringerne i kroppen, at de enten ikke har lært at elske sig selv, eller at de har forandrings problemer eller er fastlåst i deres nyrer (bærer for meget afsky). Vi afkoder årsagen og vil derfor starte forløbet med at ændre de fundne overbevisninger og følelser, og så sætter vi ind på at ændre de overbevisninger/følelser der er årsagen til det oprindelige problem klienten kom med. I øvrigt vil det være sådan at stressede kan have svært ved at mærke deres krop i starten, dette træner vi med kropsbevidsthedsøvelsen igennem sessionerne. 

Kan man få lavet firmaaftaler, således at man som virksomhed kan købe sessioner til ansatte i virksomheden?

Ja, det kan man, vi arbejder på en løsning baseret på antal sessioner årligt, med et opstarts gebyr, samt efterfølgende rabatordning ift. antal sessioner virksomheden når op på. Jo flere sessioner der købes, desto større rabat.

Vil det være muligt at bruge Beliefs shiifters Denmark konsulenterne til personligt udviklings forløb, eller som supervision ift. ens karriere, job, eller privat?

Ja, dette er muligt og vi har også kunder, der vælger f.eks. at fast have 1-2 sessioner månedligt, for at få ændret de blokeringer, den modstand de oplever igennem livet. Der vil på sigt blive mulighed for at købe et årsabonnement, der understøtter disse forløb. Så booker kunden selv hvilken Beliefsshiifters konsulent, og tider datoer, og når antallet af sessioner er opnået, bliver personen kontaktet for om de vil fortsætte med at købe næste års forløb. Dette sikrer kunden en støtte i hverdagen, der sikrer du hele tide bevæger dig fremad, i stedet for at forsinke sig selv, lave selvsabbotage eller stoppe med at komme i mål. Dette kan virksomhederne også få lavet kontrakter på til udvalgte medarbejdere.

Hvordan ved jeg at tingene sessionerne virker, hvis jeg køber dem?

De fleste mennesker kan se et mønster i hverdagen skifte omgående, de tiltrækker nye ting, mennesker, oplevelser, job, etc – de ikke før har gjort, de bliver måske gladere, hvis de f.eks. har arbejde på lungerne og de ser klarere og tingene mere oppefra. De føler forandringerne i kroppen undervejs i kroppen, hvilket alene der fortæller klienten, der er sket en ændring. En del, kan analytisk selv se ændringerne, men vi har oplevet at f.eks. folk med en fobi, lynhurtigt glemmer alt om at de har haft den, og først når vi spørger ind til, hvordan gik det med den fobi – kan de genkalde at de har haft den, og så kan de selv se det har været en succes med sessionen.

Hvorfor skal jeg vælge jer, fremfor en psykolog eller psykoterapeut ?

Beliefs Shiifters Denmark konsulenterne har verdens bedste teknikker og rutinen i at ændre overbevisninger, følelser og energier på celleplan. Det har en Psykolog og psykoterapeut på nuværende tidspunkt ikke, i Danmark. Når vi ændrer tingene i underbevidstheden (på celleplan), så tager kroppen med det samme et skifte, du skal ikke længere bruge energi, tanker eller metoder for at tvinge dig selv til at ændre mønsteret hver dag. Din krop vil trække dig i den rigtige retning, når tingene sker på celleplan.

Hvordan jeg kan vide om jeg skal købe en session eller et klippekort?

Hvis du har mange traumer, uheld, relationsbrud, flere helbredsudfordringer, mistet flere mennesker i dit liv etc. Så er det en god idé at koble dig på et klippekort. Såfremt du har en sygdom, er der også flere ting at arbejde med. Har du smerter mere end et sted anbefaler vi også at du vælger et klippekort.

Hvis jeg køber " FORNYET ENERGi BOOST" abonnementet, er jeg så bundet på abonnementet?

Nej, du kan på et hvilket som helst tidspunkt opsige vores abonnementer med 30 dages varsel. Vi ønsker at lave tilgængelige løsninger, uden at folk føler sig bundet. Vi ønsker kunder, der ønsker udvikling og at følge os – ikke fordi vi har tvunget noget ned over hovedet på dem, men fordi de kan se gaven i at ændrer energier på celleplan. Derfor bestræber vi os hele tiden om at lave høj kvalitet i vores produkter og services.

Følg os på de sociale medier

Få de seneste nyheder og tips  via. Facebook og Twitter 

Share This