Beliefs Shiifters Denmark støtter danske projekter, der skaber cellebalance, skaber mere overskud, glæde og energi.

Hjælp til stormflodsramte i Danmark

Der er en del mennesker alene i DK, der har været ofre for stormflod. De har mistet deres hjem, deres ejendele og ofte en del af deres identitet med det. De kan have forskellige påvirkninger pga. eftervirkningerne fra den traumatiske oplevelse.

Stormflodsramtes symptomer kan være; søvnløshed, stress, hurtig overvældelse, afmagt, energiforladt, svært ved koncentrere og huske, svært ved at overskue ting, vrede,sorg, utryghed ved den mindste storm, sorg og fastlåsning fra de oplevelser de har været igennem.

Vi ønsker at samle 50.000kr. ind, der gør at vi kan engagere Beliefsshiifters skonsulenterne til at hjælpe de stormflodsramte voksne og børn i Danmark, og hjælpe dem til at slippe de gamle traumer, psykiske og følelsesmæssige smerter etc.

Du støtter projektet ved at indsætte et beløb på vores konto. Du vil automatisk modtage en Mail, når projektet starter op, dvs. når vi har indsamlet det samlede beløb, og samtidigt kunne følge vores indsats, og en samlet tilbagemelding af resultaterne.

Vi takker dig for din hjælp til at hjælpe udsatte grupper i Danmark.

Giv din donation nu til “projekt Stormflodsramte i Danmark” og bidrag til at skabe mere energi, glæde, overskud i Danmark

Når du støtter Beliefs Shiifters Denmark, støtter du udsatte grupper af mennesker i Danmark, som lider af enten fysisk, psykiske, følelsesmæssige, økonomiske, spirituelle smerter. Ved at hjælpe os, hjælper du til med at forebygge mod et land i smerter. Tak for dig og din hjælp til et bedre land at være i.

Hjælp os med at vokse og bidrag til et Danmark med mere energi, overskud og glæde. Donér nu.

Bliv en del af familien nu

Ved donationer over 10.000kr. får du muligheden for at få dit firmalogo nederst på denne side, de næste 12 måneder.

Følg os på de sociale medier

Få de seneste nyheder og tips  via. Facebook og Twitter 

Share This