Referencer

Inkontinens CEO Vinni

Jeg blev let influenza syg her i efteråret, i den forbindelse fik jeg kraftig hoste som gjorde mig akut inkontinent, jeg mistede fuldstændigt kontrollen over min blære. 

Jeg bestilte derfor en session ved Anjasafira.

Anjasafira guidede mig hurtigt og præcist, til de følelser som lå gemt i mit system om at være uden kontrol. Det handlede også om frygt for at være afvist af min far. Frygt for at være svag. Frygt over at være usynlig.

På en enkelt session genvandt jeg kontrollen over min blære, fuldstændig magisk.

Tusind tak til Anjasafira

Kærligst Vinni

Ribbenssmerter efter fald år tilbage Mette, Børnehave-pædagog

Jeg havde forskubbet mine ribben for lang tid siden. Efter en Session med Anjasafira, var smerten i skuldre og ribbenene som jeg havde haft i lang tid væk. Fantastisk at arbejde med disse Beliefsshiifters værktøjer. Jeg kan anbefale alle at arbejde på denne rare måde og fjerne smerter.

Kærlig Hilsen Mette

Smerter i fordøjelses kanalen CEO Kenneth

Jeg har arbejdet med Beliefsshiifters omkring smerte og ubalance i fordøjelses kanalen og jeg har aldrig oplevet noget som dette. Det er fantastisk at erfare, hvordan dette kan ændre hele din krop og dit liv.  Og jeg kan kun anbefale Beliefsshiifters arbejde til alle andre, uanset hvilken smerte du bærer. Du kan føle energiskiftet med det samme, og det er blivende forandringer. Mit liv har skiftet så meget til det bedre, siden jeg begyndte denne udvikling. Hvorfor vente på at dit liv bliver bedre, gør det nu. Jeg har aldrig haft nogle fortrydelser- kun at jeg havde ønsket at finde Beliefsshiifters for 10 år siden.

De bedste ønsker & fulde anbefalinger

Denmark CEO Kenneth

Ingen smerter efter 2. gang !!

Jeg deltog på 1-dags-kurset. Da kurset efterfølgende blev tilbudt som ”9 sessioner over 3 aftener”, sprang jeg til igen. Jeg havde selv, på daværende tidspunkt gået med ulidelige smerte i korsben/bækken i 4 mdr. Mange behandlinger var forsøgt, men uden held.

Der skete allerede noget 1. gang. Som om ”noget blev sat i gang”. 2. gang kom der hul igennem. Anjasafira benytter en utrolig præcis spørgeteknik og med ganske få spørgsmål, kommer man ind til kernen. Udfordringen eller problemet havde sin begyndelse i et tidligere liv. Anjasafira guidede mig præcist og uden tøven, direkte ind til kernen. Det var på intet tidspunkt ubehageligt og jeg følte mig aldrig overladt til mig selv eller alene, smerten i bækkenet blev forløst. Da jeg tog hjem fra 2. mødegang, var jeg smertefri.

Smerten kom igen inden sidste mødegang. Dog i væsentlig mildere grad. Så vi vendte problemet igen og denne gang, havde det rod i mit nulevende liv. Igen med præcision og fintfølende indsigt, guidede Anjasafira mig ind til smertens kerne. I dag er jeg smertefri og med fuld bevægelighed.

Det kan føles, som afmagt, at erkende, at man selv er skyld i problemet. Samtidig også smerteligt, at erkende, at man lod ting ske. Men med Anjasafiras kompetencer, indsigt, forståelse og konstante nysgerrighed på problemløsning, så har jeg hele tiden følt mig mødt, som et ligeværdigt menneske.

Jeg kan absolut anbefale dette psoasmuskel-forløb over 3 aftener.

”Det rykker for vildt”.

Hilsen Elisabeth

Hjernetumor Ditte, mor til lille dreng Danmark

Jeg gik til skanning hver 3 måned for at monitorere en hjernetumor i baghovedet. En kær veninde refererede mig til Anjasafira. Efter 4 sessioner af cirka 2 timers varighed, hvor der blev hevet trauma og chok ud over misbrug og overgreb fra min barndomstid, samt arbejdet med misbrugsmønstre ift. at min mand drak, og andre negative energier blev forløst f.eks. skyld og skam og negative tankemønstre fra min familie, fik jeg en helt anden ro på i min krop.

2 måneder senere, var jeg til skanning igen, og det viste sig at min hjernetumor var fuldstændig væk. Jeg er så glad.

Jeg kan på det varmeste anbefale andre at arbejde med Anjasafira. Det er trygt og jeg føler mig mødt hele vejen igennem. Jeg har fortalt Anjasafira ting, som ingen andre viste og det var meget trygt og sikkert.

Bedste ønsker herfra, Ditte, mor til lille dreng

Migræne CEO, Chrysante

Jeg hedder Chrysanthe, og skiftede for nyligt navn, hvor de nye energier i navneskiftet førte mig til den vildeste healer, som har støttet op om min udrensning. Det er Dk’s første WiseMaster og Beliefsshiifters instruktør – Anjasafira.

Jeg fik en Beliefsshiifters behandling. Jeg har aldrig nogensinde oplevet så stor en ændring på så kort tid.

Mit liv blev som forandret på sekunder, og min migrænetendens forsvandt totalt. Jeg har haft nakkespændinger siden, som for første gang nogensinde IKKE har ført til migræne. Og jeg tager ikke engang magnesium tilskud længere.

Jeg er så fascineret. Vil helt klart anbefale Anjasafira & Beliefsshiifters.dk som behandling af smerter.

Migræne har altid været en af mine store forhindringer, og jeg har kunnet holde den næsten helt væk, ved at spise ultra sund kost. Men det har jeg altså ikke lyst til hele tiden. Ikke på den måde, hvor jeg føler mig slave af kosten i hvert fald. Jeg spiser sundt fordi jeg har lyst og ikke fordi jeg skal. Det ser ud til, at det adfærdsmæssige problem, der også førte til migrænen, nu er opløst, således at jeg ikke længere er afhængig af kosten.

Jeg vil helt klart anbefale Anjasafiira og hendes uddannelse som Beliefsshiifters til andre. Det er en unik sammensætning af værktøjer, erfaring og de leverer.

Blodprop i lungen Lene, pensionist

For over 10 år siden, fik jeg blodprop i lungen. Siden den tid har jeg haft mange smerter i lungen og brystområdet. Efter få sessioner med Beliefsshiifters metode, var smerterne i mine lunger opløst og fuldstændigt væk. Mit åndedræt går meget lettere, og jeg har mere plads i min brystkasse end nogensinde før.

Jeg har været så glad for at arbejde med Beliefsshiifters og vil på det varmeste anbefale hvem som helst at arbejde med disse metoder.

Ændringer på celleplan er måden at få dyb, hurtig og vedvarende resultater.

Kærligst fra Lene Pensionist

Skuldersmerter Tara, Schweiz

Jeg havde en session for uger tilbage. Jeg ved ikke hvordan du gjorde det, men mine skulder problemer og smerter er fuldstændig væk. Jeg føler mig lettere, mere tilfreds som om det var muligt, og samtidigt smertefri. Tak til dig. Jeg bliver ved med at forvente at en ubehagelig følelse i min venstre skulder vender tilbage, men det er ikke sket. Det er fantastisk. Tusind tak. Jeg vil anbefale andre at tage sessioner med Anjasafira og Beliefsshiifters.dk

Tara, Schweiz

Skuldersmerter efter hjerteoperation CEO, Anders

Efter en hjerteoperation, oplevede jeg en del smerte I mine skuldre dagligt. Efter en session med Beliefsshiifters værktøjerne på et kursus, forsvandt min smerte i skuldrene fra og efter operatonen fuldstændigt.

Mine bedste anbefalingerne til Beliefsshiifters.

CEO Anders.

Referencer

Hjælp os med at hjælpe flere. Giv os Din oprigtige reference, og lov til at vi må anvende den i vores markedsførings materialer, på sociale medier, på beliefsshiifters.dk og på internettet. Som tak modtager DU 150kr. til brug i shoppen, såsnart vi har oploadet den på hjemmesiden.

Smerter i foden CEO Frank

Jeg havde meget ondt i foden, og valgte derfor at tage en session med Anjasafira. Efter en session var smerten i foden væk, og jeg kunne igen passe mit arbejde upåvirket. Ændringer af følelser og overbevisninger, samt traumer har skabt mere balance i min fod. Tak for det. Jeg vil anbefale Painshifters til andre, der har en eller anden form for smerte.

Mange Hilsener Frank projektchef Danmark

Fodsmerter CEO Ortea

Jeg har haft smerter i anklerne og fødderne i omkring 4 måneder. Efter 2 sessioner med en Beliefsshiifters konsulent, er al smerten væk. Allerede efter første session, var det meste smerte væk.

Jeg besluttede jeg at bestille endnu en session, og dette gjorde at både foden og anklen var fuldstændig smertefri bagefter i både knoglerne og musklerne. Vi fandt frem til noget fra 3 års alderen, samt tidligere liv, der var årsagen til smerten, som skiftede til balance idet de overbevisningssystemer og følelserne der holdt smerten fast blev ændret til positive. Inflammationen og smerten er fuldstændig væk nu. Det er fantastisk og meget kraftfuldt og interesant metode. Jeg anbefaler meget Beliefsshiifters.dk

ORTEA

Hoftesmerte Maya, Pædagog-medhjælper

Jeg havde problemer med min hofte efter en fødsel for over 20 år siden.

Efter få sessioner med Anjasafira, var smerten fuldstændig væk. Jeg er så glad for at jeg igen kan løbe til fodbold, fantastisk.

Jeg kan kun anbefale andre at komme i gang med at fjerne den følelsesmæssige årsag med Beliefsshiifters.dk

 Kærlig Hilsen Maya

Smerter efter trambolin fald Skoleelev Julius 11 år

Jeg havde et dårligt fald på trampolinen.

Efter en kort session med Beliefsshiifters, har jeg det fint igen og kan hoppe uden smerter.

Det er jeg meget glad for.

Hilsen Julius

Musearm CEO Daniel

Jeg har haft smerter i min albue og led og muskulatur ud fra albuen i længere tid, hvilket belastede mig i mit arbejde, og forhindrede mig i at udføre nogle af mine opgaver.

Efter en samtale med min fætter der havde haft samme problem i 3 år, og sagde det kunne tage mange år, valgte jeg at tage kontakt til Anjasafira.

Jeg har tidligere været hos Anjasafira & Beliefsshiifters pga. andre temaer, og må konstatere at det virker hver gang.

Vi arbejdede med de følelser, der var oppe på det tidspunkt i mit liv hvor det startede, og fik ændret det til positivt.

Nu allerede en uge efter den ene behandling må jeg sige at der har intet tegn været, ingen muskelsmerter, ingen problemer med albuen eller andre af de symptomer jeg havde før.

Jeg vil altid anbefale Anjasafira & Beliefsshiifters, til alle, der ønsker at gøre noget ved de følelsesmæssige årsager til dine smerter. Det er meget behaglige metoder og i et tempo alle kan følge med på.

Min bedste anbefaling til Beliefsshiifters herfra.

Mange Hilsener Daniel

Smerter i led/Leddegigt CEO Susanne Grønland

I en håbløs situation, som mit med leddegigt, læste jeg et eller andet sted at det kommer af vrede.

Jeg tænkte, hvordan gør jeg det, fordi hjælp skulle jeg have. Jeg kom I tanke om Anjasafira, som jeg før havde mødt I Tyskland og havde indtryk af at hun var ærlig og hudløs ærlig skulle jeg jo være.

To seancer af flere timers varighed blev det. Jeg har det nu som menneske lettere med mig, dog stadig under udredning af professionel hjælp for leddegigt. Og jeg glæder mig til at arbejde videre med det der er tilbage.

Jeg vil anbefale alle, at gøre noget ved årsagen til deres problemer.

Mine bedste anbefalinger til Anjasafira og Beliefsshiifters.dk

CEO Susanne Grønland

Business & Succes CEO Lars, Sverige

Jeg har brugt 1 time med Anjasafira over telefonen, og hun var I stand til at fortælle mig på få sekunder, hvor min største mentale blokering lå.

Siden har jeg opnået mere klarhed over mine mål, og hvad jeg skal gå efter i fremtiden. Jeg ved ikke hvordan hun gør det, men hun gør det altså på en eller anden måde. Jeg kan selvfølgelig anbefale hende.

CEO, Entrepeneur & Copy Writer Lars, Sverige

Boligmangel og jobmangel Mathilde ingeniør

Jeg har prøvet op til flere alternative behandlere som alle resulteret i en følelse af ’at komme ned i kroppen’ hvor alting føles rart og rigtigt, men som desværre kun har varet for en kort stund og egentlig ikke har givet mærkbare resultater.

Hos Anjasafira, som i øvrigt er det mest kærlige og omsorgsfulde menneske jeg nogensinde har mødt, er det stikmodsat. Efter bare to behandlinger faldt drømmejobbet og bolig på plads, som jeg ellers havde kæmpet utrætteligt og, for sidst nævnte, i årevis for at skulle lykkedes med.

Anjasafira er hammer dygtig, knivskarp og ser perspektiver og vinkler som man ikke selv havde gjort. Jeg kan varmt anbefale hende til alle.’

Kærlige Hilsener Mathilde

Kejsersnit-energiflow Pensionist Lissi

Jeg havde 5 sessioner med Anjasafira/Beliefsshiifters.dk

De første 3 forløste vi gamle traumer, med meget betydelig effekt. Efter nogle ugers detox, tog jeg de sidste sessioner, der relaterede sig til operationer og de energi blokeringer, min krop havde pga. dette.

1 fra et kejsersnit fro over 36 år siden.

Smerten forløstes og jeg følte energiflowet i min krop og ben, som man skulle tro umuligt efter alle disse år.

Jeg kan kun anbefale dig at booke Beliefsshiifters sessioner.

Jeg er gået i gang med at spare op til næste session nu.

Mine bedste anbefalinger til Anjasafira og Beliefsshiifters.dk

Pensionist  Lissi

Alene, Ensomhed CEO Anne

Igennem min træning til at blive Painshifters, har min instruktør faciliteret mig flere gange.

Et emne var bl.a. en alenefølelse. I sessionen med Anjasafira forløstes tidlige barndomsprogrammer, traumer og sorg.

Jeg kan ubetinget anbefale Anjasafira & Beliefsshiifters.dk

Kh Anne

Aloneness Pia, mor til 2

Jeg er 49 år gammel, mor til to store piger, hvoraf den ene lige er flyttet hjemmefra.

Jeg har længe gået og følt mig lidt trist og vemodig over den stores fraflytning, følt tomhed og angst for fremtiden samt stor ensomhed.

Så jeg fik en session hos Beliefsshiifters, hvor vi arbejdede med alle disse følelser og jeg skal love for at vi fik fjernet, løst op, ændret og fik fat i hele roden, hvad det handlede om. Jeg døde simpelthen når mennesker tog afsked med mig, eller min sjæl gik med dem!!,

Så Anjasafira det fantastiske menneske og hun er, har været inde og fjerne min angst, tristhed og downloadet mange dejlige følelser og positive tanker, så jeg igen kan trække vejret. Være glad og holde mit eget selskab ud, uden at føle mig ensom.

Så tusind tak for det. Jeg vil anbefale dig til alle jeg møder på min vej, for det er så store ting at gå at bære på, og for dig så simpelt at fjerne og forbedre ens livskvalitet.

De kærligste knus Pia

Verden brød sammen CEO Susan

I dag brød alt sammen for mig. Jeg havde levet et liv med problemer I min familie. Det startede I mit barndomsliv, senere fortsatte det ift. Mine børn. Jeg har været stresset I en lang tid, adskillige år. Jeg modtog en Beliefsshiifters session, og jeg må sige på kun 30 min, var min krop skiftet ind I total ro, og enhver spænding, modstand og rastløshed og min store klump I halsen var forsvundet. Tusind milliarder tak til Anjasafira for din fantastiske knivskarpe indsats, som var spot on med det samme og skiftede mine “smerte Issues” til fred.

Mine bedste anbefalinger og held og lykke.

Kærligst CEO Susan

Follow us on social media

Let us inspire You - get the latest tips and news on

Facebook and  Twitter 

Share This