Fornyet Energi Boost

Opgradér dine celler, krop, sind, energifelter med positiv energi + 7 timer hver måned (3 gange ugentligt).

Få fjernet energier, negative tanker & følelser du har påtaget dig fra omgivelserne, der aldrig har været Dine, og få en healing hver dag, 365 dage året rundt.

[bpd_iconlist icon_size=”20px” icon_color=”#ba004d” text_indent=”40px” _builder_version=”4.14.6″ text_font=”||||||||” text_text_color=”#000000″ text_line_height=”1.4em” hover_enabled=”0″ locked=”off” global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][bpd_icon_list_item title=” I alt over 7 timers energi boost hver måned” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.7.0″ global_colors_info=”{}”][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Du får healing med ubetinget kærligheds energi 3 gange ugentligt” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.14.6″ global_colors_info=”{}” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Du får trukket negativ og tyngende energi ud af energifeltet, der aldrig har været dit” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.7.0″ global_colors_info=”{}”][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Du får repareret sprækker og revner i energifeltet” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.7.0″ global_colors_info=”{}”][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Du får hver uge trukket stråler ud af kroppen” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.7.0″ global_colors_info=”{}”][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Månedlig energiopdatering i facebook gruppe Fornyet Energi boost” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/bpd_icon_list_item][/bpd_iconlist]
Dansk krone (kr.) - DKK
  • Dansk krone (kr.) - DKK
  • Euro (€) - EUR

Tilmeld dig Fornyet Energi Boost familie

Maks 5 deltagere (mennesker og/eller dyr). Husk skriv e-mail med de navne, på dem, der skal modtage Fornyet Energi boost på kontakt@beliefsshiifters.dk efter din ordre er gået igennem.
Obs!, Retmæssig afmelding af abonnementer sker på mail kontakt@beliefsshiifters.dk (ikke på SMS eller messenger).

Dansk krone (kr.) - DKK
  • Dansk krone (kr.) - DKK
  • Euro (€) - EUR

Anitha

Tusinde Tak for dig Anjasafira, du gjorde det jeg troede var umulige muligt for mig.
Jeg er Dybt Taknemmelig for, at Anjasafira har gjort det muligt, at jeg kan hjælpe mine børn og mig selv, gennem energi boost.
Jeg kan se og mærke mine børn er løftet. Min barnebarn som ikke har kunne sove selv i 3/4 år sov den første healing selv på sit eget værelse.
Selv føler jeg mig også løftet. Men det at vide, at min familie bliver løftet betyder Alt for mig. Jeg ville ønske jeg havde mødt Anjasafira noget før. Selvom jeg kender en del til selvudvikling er det her ikke mindre end både magisk og fantastisk
De teknikker Beliefsshiifters anvender er helt fantastiske
Jeg ser bedring hos min familie og jeg har allerede et bedre liv efter jeg er kommet på fornyet energi boost
Jeg vil helt klart anbefale Beliefsshiifters og Anjasafira til andre

Pernille

Jeg ønskede hjælp til Positive påvirkninger
Min krop føles efter sessionerne Opløftet og befriende
Det der har ændret sig efter sessionerne er at jeg vågner med de største smil hver dag
Teknikkerne Anjasafira anvender er både empatiske og effektive med øjeblikkeligt resultat
Mit liv og hverdag stråler nu og er blevet bedre efter sessionerne
Jeg sender mine varmeste anbefalinger – vil du gøre noget godt for dig selv, så er dette her, en vidunderlig selvforkælelsesgave.

Kenni

Jeg har haft Fornyet Energi Boost abonnement i et par måneder nu, hvor jeg og min, mor, far og bror modtager healing hver dag.
Min familie ved ikke at de får energi hver dag, men min mor er blevet helt vildt meget gladere, og griner hver gang, jeg snakker med hende. Før havde hun tit gråd i stemmen, og begyndte tit at græde. Min bror har ikke ville have kontakt og han skylder mig mange penge, og han er pludselig begyndt at betale mig tilbage. Og jeg kan selv mærke rigtig meget, at jeg har det meget bedre og er gladere.
Det er et fantastisk abonnement og utroligt billigt, og jeg ville ønske for alle, at de fik det!
– Kenneth

Jeg vil gerne inspireres, have ny viden og gode tilbud

Jeg vil gerne vide mere om Fornyet Energi Boost!

[yikes-mailchimp form="6"]

Follow us on social media

Let us inspire You - get the latest tips and news on

Facebook and  Twitter 

Share This