COVID-19 VACCINATION HEALING

Jeg vil gerne inspireres, have ny viden og gode tilbud

Jeg vil gerne vide mere om disse sessioner!

 

[yikes-mailchimp form="5"]

Tilfredse kunder

Jeg håber virkelig, at alle der har mulighed for det, får samme hjælp som jeg med Covidvaccinen, så det kun er de gavnlige stoffer i vaccinen, der kommer i spil.

Jeg har igen været inde på det link du sendte til mig, hvor jeg før har skrevet, men nu kan jeg slet ikke komme ind og skrive , derfor skriver jeg til dig her.

Jeg fik den 1 Covidvaccine d 28/12-20. Den var fra Pfizer BioNTech.
Jeg var ellers meget i tvivl om jeg skulle have den forinden.

Men jeg arbejder på et ÆldreCenter med udsatte mennesker, så jeg syntes at det var svært ikke at få den, når alle mine kollegaer tog imod vaccinen.
Samme dag fik jeg meget ondt i min nakke og følte også spænding i skuldre, arme og håndled, især venstre arm.

Når jeg lå ned måtte jeg holde med begge hænder på mit hoved for at støtte det, for at kunne komme op igen, skifte side ect. for ellers gjorde det for ondt.
En god veninde satte mig i forbindelse med Anjasafira og jeg fik behandling 2 1/2 uge efter jeg havde fået vaccinen.

Da havde jeg haft flere episoder, hvor jeg pludselig oplevede svimmelhed og følt mig utilpas. Det gav mig en stor bekymring / angst for om jeg var ved at få en blodprop / hjerneblødning.
Jeg havde også en oplevelse med kvalme og ubehag, hvor jeg måtte ned at sidde. En kollega bemærkede at jeg så skidt ud og var helt bleg.
Mens Anjasafira arbejdede på mig, kunne jeg mærke, hvordan det arbejdede i min krop. Specielt i mit hoved ned langs nakken, ryggen og ud i arme og ben. Det var der at erindringen om svimmelhed og ubehag kom igen.

Jeg havde ikke før sat generne i forbindelse med vaccinen, det var først under behandlingen, at det gik op for mig, at der kunne være en sammenhæng.
Efter behandlingen havde jeg en stor lethed og følte mig meget afslappet og havde stor følelse af glæde inden i mig.
De efterfølgende dag havde jeg også en udtalt træthed , som en naturlig reaktion på behandlingen.

Det er en stor glæde at få behandling af Anjasafira, behandlingen er så fin og nænsom og går virkelig dybt. Det kan varmt anbefales til alle.

Bente

Tak for en dejlig session!

Jeg har modtaget hjælp med bivirkningerne af vaccinationen mod Covid-19.  Efter 2. del af vaccinen fik jeg en masse smerter i armen, hvor jeg var blevet stukket. Jeg kunne næppe løfte eller bevæge min arm. Jeg fik hovedpine. Jeg havde svært ved at sove om natten. Mit humør var helt nede.

Efter sessionen med Beliefsshiifters har jeg følt en dejlig, let varme gå gennem min krop. Jeg følte ikke længere nogen smerte i armen. Endelig sov godt om natten. Jeg havde mere energi til at få nogle ting gjort. Jeg var i meget bedre humør.

Hvis jeg kan kommentere de teknikker, som Beliefsshiifters bruger – det var generelt meget tilfredsstillende. Jeg blev guidet gennem hele sessionen og følte mig sikker på, hvad der skete.

Efter sessionen med Beliefsshiifters kan jeg helt sikkert mærke en forbedring af livskvaliteten.

Jeg vil definitelly anbefale Beliefsshiifters tjenester til de andre.

Christina

Følg os på de sociale medier

Få de seneste nyheder og tips  via. Facebook og Twitter 

Share This