COVID-19 VACCINATION HEALING

Vacciner og andre kemiske stoffer kompromitterer ofte Dit hjernesystem med ubalance som et resultat.
Via Thetahealing-teknikker hjælper vi Dig med at helbrede ubalancen og beder hjernen om at begynde at komme sig hurtigt efter vacciner:

[bpd_iconlist icon_size=”20px” icon_color=”#ba004d” text_indent=”40px” _builder_version=”4.9.2″ text_font=”||||||||” text_text_color=”#000000″ text_line_height=”1.4em” locked=”off”][bpd_icon_list_item title=”Heling og balancering af telomerer (DNA-beskyttelseshatte)” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.9.2″][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Heling og balancering af hjernen ” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.9.2″][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Heling og balancering af kommunikation (nerver, kredsløb og hormonsystem)” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.9.2″][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Heling på betændelse og inflammation ” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.9.2″][/bpd_icon_list_item][/bpd_iconlist]
[bpd_iconlist icon_size=”20px” icon_color=”#ba004d” text_indent=”40px” _builder_version=”4.9.2″ text_font=”||||||||” text_text_color=”#000000″ text_line_height=”1.4em” locked=”off”][bpd_icon_list_item title=”Heling og balancering af nerver og deres evne til at kommunikere” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.9.2″][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Heling og balancering af gener, der har været påvirket af vaccinationer ” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.9.2″][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Heling af negative usynlige energier, tankeformer tiltrukket på grund af vaccinestofferne” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.9.2″][/bpd_icon_list_item][/bpd_iconlist]

Jeg vil gerne inspireres, have ny viden og gode tilbud

Jeg vil gerne vide mere om disse sessioner!

 

[yikes-mailchimp form="5"]

Tilfredse kunder

Jeg håber virkelig, at alle der har mulighed for det, får samme hjælp som jeg med Covidvaccinen, så det kun er de gavnlige stoffer i vaccinen, der kommer i spil.

Jeg har igen været inde på det link du sendte til mig, hvor jeg før har skrevet, men nu kan jeg slet ikke komme ind og skrive , derfor skriver jeg til dig her.

Jeg fik den 1 Covidvaccine d 28/12-20. Den var fra Pfizer BioNTech.
Jeg var ellers meget i tvivl om jeg skulle have den forinden.

Men jeg arbejder på et ÆldreCenter med udsatte mennesker, så jeg syntes at det var svært ikke at få den, når alle mine kollegaer tog imod vaccinen.
Samme dag fik jeg meget ondt i min nakke og følte også spænding i skuldre, arme og håndled, især venstre arm.

Når jeg lå ned måtte jeg holde med begge hænder på mit hoved for at støtte det, for at kunne komme op igen, skifte side ect. for ellers gjorde det for ondt.
En god veninde satte mig i forbindelse med Anjasafira og jeg fik behandling 2 1/2 uge efter jeg havde fået vaccinen.

Da havde jeg haft flere episoder, hvor jeg pludselig oplevede svimmelhed og følt mig utilpas. Det gav mig en stor bekymring / angst for om jeg var ved at få en blodprop / hjerneblødning.
Jeg havde også en oplevelse med kvalme og ubehag, hvor jeg måtte ned at sidde. En kollega bemærkede at jeg så skidt ud og var helt bleg.
Mens Anjasafira arbejdede på mig, kunne jeg mærke, hvordan det arbejdede i min krop. Specielt i mit hoved ned langs nakken, ryggen og ud i arme og ben. Det var der at erindringen om svimmelhed og ubehag kom igen.

Jeg havde ikke før sat generne i forbindelse med vaccinen, det var først under behandlingen, at det gik op for mig, at der kunne være en sammenhæng.
Efter behandlingen havde jeg en stor lethed og følte mig meget afslappet og havde stor følelse af glæde inden i mig.
De efterfølgende dag havde jeg også en udtalt træthed , som en naturlig reaktion på behandlingen.

Det er en stor glæde at få behandling af Anjasafira, behandlingen er så fin og nænsom og går virkelig dybt. Det kan varmt anbefales til alle.

Bente

Tak for en dejlig session!

Jeg har modtaget hjælp med bivirkningerne af vaccinationen mod Covid-19.  Efter 2. del af vaccinen fik jeg en masse smerter i armen, hvor jeg var blevet stukket. Jeg kunne næppe løfte eller bevæge min arm. Jeg fik hovedpine. Jeg havde svært ved at sove om natten. Mit humør var helt nede.

Efter sessionen med Beliefsshiifters har jeg følt en dejlig, let varme gå gennem min krop. Jeg følte ikke længere nogen smerte i armen. Endelig sov godt om natten. Jeg havde mere energi til at få nogle ting gjort. Jeg var i meget bedre humør.

Hvis jeg kan kommentere de teknikker, som Beliefsshiifters bruger – det var generelt meget tilfredsstillende. Jeg blev guidet gennem hele sessionen og følte mig sikker på, hvad der skete.

Efter sessionen med Beliefsshiifters kan jeg helt sikkert mærke en forbedring af livskvaliteten.

Jeg vil definitelly anbefale Beliefsshiifters tjenester til de andre.

Christina

Follow us on social media

Let us inspire You - get the latest tips and news on

Facebook and  Twitter 

Vaccine bivirkninger

Hvis du er bange for at få bivirkninger efter vaccinering, eller du er en af dem, der allerede er vaccineret, og som går og døjer med bivirkninger, så kan du læse her på sitet om os, og hvordan vi kan hjælpe dig af med generne, så du hurtigt kan få det bedre. De negative effekter af vaccine og andre kemiske stoffer kan fx være, at de skaber en ubalance i dit hjernesystem. Vaccine påvirkninger i hjerne kan vi hjælpe dig med at helbrede ved hjælp af Thetahealing teknikker, så vi får fjernet den ubalance, der er opstået, og ved at bede din hjerne om at komme sig hurtigt, så du kan komme af med dine vaccine bivirkninger. Thetahealing består af en masse visualiserings teknikker, der fjerner dybe blokerende energier, følelser og overbevisninger. Vi kan tilbyde healing og balancering af hjerne, nerver, kredsløb og hormonsystem, healing på betændelse og inflammation, vacination healing og balancering af påvirkede gener og healing af negative og usynlige energier tiltrukket på grund af vaccinestofferne.

Vaccine

Nu er der efterhånden mange mennesker her i Danmark, der har fået vaccination mod corona virus, og som er helt færdigvaccinerede. Og heldigvis er der en stor del af folk, der ikke har fået vaccine bivirkninger efter hverken første eller andet stik. Men der er faktisk også en hel del mennesker, der har smerter og ondt i armen efter vaccination, og flere har døjet eller går og døjer med hovedpine og søvnbesvær. Her hos os i Beliefs Shiifters har vi rigtig mange tilfredse kunder, der er blevet kureret for deres corona vaccination bivirkinger, fordi de har modtaget en session her hos os. Kunderne udtrykker, at de efter behandlingen hos os både er blevet afhjulpet deres gener, de har fået en bedre livskvalitet, og de sover bedre om natten. Hos os får du en knivskarp behandling, der ændrer energetiske årsager til dine smerter. Vi har branchens bedste behandlingsteknikker og udviklede metoder, der skaber super gode og effektive resultater. Vi er top professionelle, tillidsfulde og troværdige konsulenter, der har stor erfaring på alle kropsområder. Din positive udvikling er det, der er med til at skabe vores succes.

Vacciner

Hos Beliefs Shiifters kan vi balancere din krop ved at finde og ændre følelser, traumer og ikke gavnlige overbevisninger, energier og giftstoffer, der kan være opstået af vaccine bivirkninger. Og vi kan finde og afhjælpe ubalancer i muskel- og skeletsystemet, rygradden, nervesystemet mm. Det er også meget vigtigt for at opnå en større livskvalitet, at man finder ud af, hvad man vil. Du kender sikkert til, at du spekulerer over, hvordan dit liv kan blive forandret og mere dybdegående, men kan ikke rigtig komme i tanke om, hvad det egentlig er, du har brug for. Din krop skriger på forandring, men hvordan griber du det an?Ved vores behandlinger sker healingen inde fra. Vi finder frem til årsagen til dine eventuelle smerter, og vi hjælper dig til at finde en balance mellem din indre ro og spændende udfordringer i din hverdag. Vi har værktøjerne her hos os til at hjælpe dig med lige netop dette, så du kan opnå en harmoni og glæde, der vil være til stor nytte for både dig selv og de mennesker, som du omgås.

Vacinationer

Med de mange vaccine bivirkninger, som nogle mennesker desværre får, og som de går og døjer med, er det vigtigt for os at formidle, at vi har metoder, så man hurtigt kan blive hjulpet godt på vej og få det bedre. Vi har stor erfaring i at hjælpe på bivirkninger vaccine, og vi er parat til at hjælpe dig, så du hurtigt kan komme ovenpå igen. Vores mission her i Beliefs Shiifters er at forebygge og udskifte de årsager, der skaber ubalance, både fysisk, psykisk, spirituelt, følelsesmæssigt, finansielt og økonomisk. Vi sætter en ære i at praktisere branchens bedste metoder og teknikker, så vi kan levere virksomme og holdbare resultater til gavn for dig og mange andre.

Covid 19 vaccine

Når vi har hjulpet dig af med dine vaccine bivirkninger, har du måske fået lyst til at vide eller lære lidt mere om Thetahealing? Healingen kan hjælpe dig med at få skrællet de dybe lag af, der blokerer dig i at være lige netop dig selv og det, som du står for. Ved at deltage aktivt på et Thetahealing kursus bliver du i stand til at få et positivt mindset og opnår en vilje til at se sandheden. Du kommer til at mestre en faglighed og nogle teknikker, så du kan finde årsagen til de negative ting, der er i dit liv, og derefter få dem vendt til positive ting. Du lærer at respektere, elske, anerkende og værdsætte både dig selv og andre. Du kan forbedre både dit humør, dine relationer, dit helbred og din økonomi. Du bliver dig selv fuldt ud . . . og du bliver så glad for det.

Share This