Knaser dine knæ ? Giver de smerter og ubehag ? Hvad er den følelsesmæssige årsag hertil ? Læs om hvordan WiseMasters behandlinger med kombineret Thetahealing, Shamanisme, Kropsprocesser fra Access Consciousness er et gigantisk bidrag til dine knæ ?”

Fornyligt havde jeg travlt, jeg faldt ud af hoveddøren – nåede ikke at registrere jeg faldt, før jeg lå ned. Jeg var landet 2 trin længere ned på mine knæ. De tog hårdt fra. Blodansamling under skallen etc. Smerter og ubehag. Ved nærmere eftertanke, slog det mig, at jeg faktisk som barn og igennem voksenalderen ofte var faldet på mine knæ.

Rent spirituelt handler smerte/lidelse – fysisk ofte om at forsinke os selv for at passe ind i familiens rammer – eller de sociale lag vi begår os iblandt. Knæ har helt deres eget overbevisnings, følelse, energisæt – ligesom enhver anden del i kroppen har det. Og det skulle tydeligt vise sig, hvad jeg manglede at rydde op i fra tidligere liv, og generationer tilbage. Det gav mening, da temaerne de sidste 2 uger – har været helt tæt inde på kroppen… og jeg tror rent universelt er oppe at vende også p.t.

Samarbejdet med traume/chok kropsprocessen, Thetahealings værktøjet til at kropsscanne og stille relevante spørgsmål, og værktøjet til at trække følelser, overbevisninger ud, samt downloads af nye overbevisninger og – det at finde relevante fejldefinitioner i kroppen, og trække dem ud – og lære skelneevnen mellem disse ting, hive forbandelser ud, samt dowload af positive følelser til emnet skulle vise sig at løse det fysiske knæproblem, der var opstået. Jeg er så taknemmelig over at have arbejdet så intensivt med min egen krop i de sidste 9 år, med Thetahealingen, Shamanismen og nu også Kropsprocesserne fra Access Counsciousness – og det at lære at bruge alle teknikker sammen – giver en synergieffekt der er ubeskrivelig og skal bruges.

Hvilke Temaer hører sig til højre knæ, når det er i ubalance?:

Sessionen og energiarbejdet med knæene bragte følgende overordnede emner op… og dominans, kontrol og få taget sin fri vlije – når man bevæger sig fremad – er noget jeg ofte finder i ben/ – især knæene. Knæ handler om at blive domineret fysisk, verbalt, sexuelt, kommunikativt.

Når man bliver kritiseret, fordømt når man går fremad, laver nye projekter, gør tingene på sin egen måde etc. Jeg har skrevet bare en lille del af de 1,5 time sessionen på mit højre knæ.

Tjek dig selv om nogle af disse “knæ” energier lyder bekendte…

Knæ handler om at blive domineret fysisk, verbalt, kommunikativt, sexuelt.
Når man bliver kritiseret, fordømt når man går fremad, laver nye projekter, gør tingene på sin egen måde etc.
Der findes mange spændende overbevisninger- relateret til knæ, jeg vil skrive lidt af dem nedenfor..

Jeg vil også fortælle om at, når knæ er overbelastet er mave, tarmsystem og nyrerne typisk også på nedsat energi og på flerholds skift. Så det betaler sig at få ryddet op i knæene – det vil også give et boost til både nyrer, tarmsystemer – er min erfaring……Traumer, chok og kramper i maven – kan forløses ved at arbejde på knæene.

Igen kan jeg kun nævne, at til en fysisk skavank- skade er der altid følelser, overbevisninger og energier tilknyttet, og dem skal der ryddes op i…. for at komme helt i mål.

Du slipper ikke for at gå vejen, men med BeliefsShiifters værktøjerne, bliver den forholdsvis kort, effektiv og WOW så eventyrs agtigt – dit liv, dine oplevelser, dine valg og fravalg giver pludselig stor mening. Du lærer at se det spirituelle i de blokeringer du møder på din vej, og det giver store øjenåbnere.

Det bedste er når man kan finde de røde energier og erstatte dem med grønne positive energier. Det er absolut at foretrække…hvis man vel og mærke vil skavanken fuldt ud til livs. Så hvorfor vente, hvorfor gå til mange gentagene behandlinger – når du faktisk kan rydde op i det, ved at få en behandling fra en Beliefsshiifters– der kan ændre en hvilken som helst energi i din krop – og ret hurtigt!…

Livet er for kort til ikke at gøre noget ved tingene… Livet er for kort, til at lade gamle negative mønstre stjæle din energi og din fremtid.

Det er stadigt det bedste der er sket i mit liv, da Thetahealing, shamanisme og kropsprocesser fra Access Consiousness er kommet ind i mit liv. At lære at arbejde sammen med disse fantastiske tools – samtidigt – højner alle værktøjers bidrag til mig, klienten og til folk, der vælger at rense sig for gammel fortid og få en langt lysere gladere fremtid.

Det er aldrig for sent at komme igang – hvis dine knæ knaser, kan du med fordel lige løbe listen igennem nedenfor og se om noget ringer en klokke hos dig i dit liv, og hvis du er klar til at slippe knæsmerterne – så er det tid til at overveje effektfulde sessioner med en Beliefsshiifters – der både kan Thetahealing, Shamanisme og Kropsprocesser fra Access Consciousness.

Er det noget du kan nikke genkendende til ? Dette er overbevisninger relateret til det højre knæ…

Når jeg er for hurtig, bliver jeg kritiseret
Jeg er aldrig god nok, når jeg gør tingene for hurtigt
Jeg bliver afvist, når jeg er for hurtig
Jeg kommer til skade, når jeg går for hurtigt frem
Jeg er kun rigtig, når jeg er forkert
Jeg er forkert når jeg er “rigtig – mig selv”
Jeg bliver straffet, når jeg gør nye ting
Jeg bliver straffet, når jeg kaster mig ud i nye projekter
Jeg skal være svagere end min far
Jeg har en kontrakt med min far om at jeg skal være svagere end ham
Jeg bliver angrebet, når jeg er for hurtig
Jeg bliver domineret, kontrolleret når jeg siger fra / står op for mig selv
Jeg er ufri
Jeg er fastlåst, når jeg bevæger mig fremad
Min familie forsinker mig
Min families adfærd forsinker mig
Når jeg siger fra til min familie, bliver jeg manipuleret
Jeg er syndebuk
Jeg skal redde alle, og samtidigt være syndebuk
Jeg får andres skyld
Jeg er uden support, /støtte, når jeg er for hurtig
Jeg får kamp fra familien, når jeg gør noget nyt
Min hurtighed skader mig
Når det går for stærkt får jeg smerte
Når jeg er mig selv bliver jeg angrebet
Når jeg har fokus på det jeg ønsker, bliver jeg kritiseret/angrebet

På Beliefsshiifters Uddannelsen:
Her arbejder vi med alle former for energi, synligt og usynligt. Det er vigtigt arbejde, der rummer mange områder – arbejdet er blandt andet finde overbevisningerne og vende dem til positive, downloads af positive følelser, fejldefinitioner, skelneevnen, stoppet det gamle mønster i kroppen, vrede, mistillid, opgivelse, afmagt, skyldfølelse, traumer, chok, lærdomme, forpligtelser, pagter, eder, tidligere liv, barndom ift. familiehieraki, tjekket for vildfarne sjæle og uberegnelige ånder i de pågældende områder, rense for det – og afslutning så underbevidstheden ikke går tilbage til de gamle mønstre.

Hvis du har knæ problemer – og du ikke har fået det løst ved alle mulige andre behandlingsformer – er det sikkert fordi dine energier, overbevisninger, følelser ikke er blevet vendt til positiv energi.

Er du interesseret i en Beliefsshiifters behandling eller er du en lysarbejder, der for alvor er klar til at hjælpe mange 100 måske 1000vis af mennesker – så er det en god ide´f or dig at lære disse tools. Uddannelsen er til de næste 10 udvalgte, som er diciplinerede, som vil bidrage med mere i sit eget liv og andres, og som vil slippe gammel fortid og skabe en fantastisk fremtid ikke kun for sig selv – men for mennesker omkring sig. Den er også for dig der har brug for at komme i et unikt netværk og unik gruppe af lysarbejdere med fremdrift, diciplin, vilje, mod til at gøre en forskel og et stort ønske om at skabe en bedre energi, atmosfære, jord og et skønnere univers.

Læs mere på www.makeyouwise.dk eller send en SMS på 28 33 33 57, om at du ønsker en uforpligteende samtale. Læs mere om WiseMasters Uddannelsen, næste hold opstart 23 Marts 2017 .

Jeg står klar til at bidrage til dig også.

Kærligst Anjasafiira

Share This