Knæ kursus

Ændring af overbevisninger, følelser, traumer, de fastholder smerte i knæene

Dansk krone (kr.) - DKK
  • Dansk krone (kr.) - DKK
  • Euro (€) - EUR

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Fodkurset

På fodkurset ændrer vi den energetiske årsag til dine ubalancer

På fodkurset finder vi, ændrer og erstatter vi de overbevisninger, følelser og andre energier, der blokerer flow og balance i dine fødder.

Vi afdækker med forskellige teknikker, de historier som er årsagen til dine fødders ubalance og genskaber balancen og styrken i dig og dine fødder.

Hvad kan du få ud af at deltage på fodkurset?

[bpd_iconlist icon_size=”20px” icon_color=”#ba004d” text_indent=”40px” _builder_version=”4.0.7″ text_font=”||||||||” text_text_color=”#000000″][bpd_icon_list_item title=”Øget balance i fødderne, få lettere fødder/skridt” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.0.7″][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Forbedre dine manifestationsevner med op til 11 gange” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.0.7″][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Lettere ved at bevæge dig fremad og vælge din retning i livet” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.0.7″][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Stop din selvsabbotage. Fjernelse af negative energier i foden” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.0.7″][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Flytter dit fokus til dine egne mål & ønsker” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.0.7″][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Tag din fri vilje i brug – slut med at være under tøflen” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.0.7″][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Fin din retning i livet og gå den direkte vej til målet” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.0.7″][/bpd_icon_list_item][bpd_icon_list_item title=”Forbedre relationen til din mor og moder jord” l_icon=”%%28%%” _builder_version=”4.0.7″][/bpd_icon_list_item][/bpd_iconlist]

Jeg vil gerne inspireres, have ny viden og gode tilbud

Jeg vil gerne vide mere om knæet!

[yikes-mailchimp form="4"]

Tilfredse kunder

Jeg er overrasket over hvor vildt langt vi er nået omkring på denne ene dag på fodkurset.

Jeg valgte at komme fordi jeg har stramme sener i fodleddene, og en slags psoreasis på fødderne. Det er helt vildt med alle de overbevisninger, forskellige steder i kroppen som har relationer til fødderne, som faktisk tidligere har blokeret mig i at gå frem i livet.

Jeg har på dette kursus givet slip på så mange følelser, spændinger, sorg og vrede, som har haft fastlåst mit hjerte, muskler, hjerne og nervebaner.
Jeg kommer igen på næste kursus, da det er helt unikt at arbejde med fødderne.

Jeg kan kun anbefale andre at deltage på dette kursus, det er virkeligt spændende og forløsende. God fornøjelse fra Anine.

Anine

Jeg valgte at komme på fodkurset, da jeg døjede med væske, hævelser og smerter i fodled og knæ.
Når jeg sad stille blev mine led fastlåst og det gav smerter i hele kroppen.

I løbet af kurset har fastlåsninger, spændinger og smerter i kroppen sluppet i takt med at overbevisninger og gamle fastlåste og uforløste følelser er blevet forløst.

Selv om fokus har været på temaer relateret til fødderne, har det haft virkning rigtigt mange steder i kroppen, båd på musklerne, nervesystemet, lunger, hjerte har jeg mærket tydelige positive forandringer.

Ved slutningen af kurset har jeg fået bevægelighed i både ankler, knæled og
har fået reduceret mine smerter væsentligt.

Kan kun anbefale andre at give sig selv den gave at deltage på fodkurset.

Gitte

Follow us on social media

Let us inspire You - get the latest tips and news on

Facebook and  Twitter 

Share This