Er du for svag i dine ankler, overfleksibel, vrikker du altid om, og har du tit haft skader i anklerne med andre skavanker til følge.
Hvad eller hvem får dig til at vakle? Thetahealing, Shamanisme, Access Counsciousness, Wisemasters svaret på dine bønner, når det handler om at
komme den metafysiske årsag til din ankelubalance til livs. Læs mere…
Anklers job i kroppen handler om at stå fast, og give efter – altså være fleksibel. Sådan er det også følelsesmæssigt og energetisk. Indimellem er du nødt til at stå fast, stå op for dig selv, nogle gange må du give efter og være fleksibel. Hvis du er for overfleksibel, eller for rigid og fastlåst  – giver dette store problemer i dine ankler. Ved at arbejde med en WiseMasters eller selv tage Wisemasters uddannelsen og lære Thetahealing, Shamanisme, Access Counsciousness og få erfaring med at bruge teknikkerne på en gang – kan du skabe balance i dine ankler og mange andre steder i din krop. Men hør, hvilke energier, der skaber ubalance i anklerne:
Hvilke følelser, energier, overbevisninger skaber ubalance i dine ankler?
Når anklerne er overfleksible, så vakler du hurtigt omkring, og det giver overbelastninger i led, muskulatur – og smitter af hele vejen om igennem din krop, muskulatur og skelet. Det kan være årsag til mange andre skavanker i din krop over tid. Hvis du er for fastlåst og rigid i dine ankler – står for meget fast altså nærmest for stædig og for ridig, altså uden lyst til forandring – så kan dette også give store problemer i din fysiske krop. Så det hele handler om at arbejde med de følelser, der er årsagen til dette. Disse har også stor indvirkning på hvilke problematikker, udfordringer du møder i din hverdag. Lad os gennemgå et fornyligt eksempel med en kvinde, der kom til mig. Hun var i starten af 50’erne og i en økonomisk fastlåst situation, og kunne intet gøre.
Det skulle vise sig at hun vaklede og var svag, fordi bankerne havde stor magt over hende. En tvangsauktion trukket ned over hovedet, og huset solgt, men nu 10 måneder senere endnu ikke fra banken afklaret. Renter på over 21 % i flere år – og gæld der hobede sig op. Kvinden var hjemløs, boede hos bekendte, venner, og kunne heller ikke få kontanthjælp pga. hun havde et lille firma, der selvom det var passivt stadigt så aktivt ud. Hun var i venteposition, alle forsøgte at gøre noget, men banken havde hende i hendes hule hånd. Hun vaklede dagligt, hun skulle tilpasse sig hele tiden og hun havde meget svært ved at stå fast, da ingen kendte reglerne, ej heller de offentlige instanser hun henvendte sig til, var behjælpelige. Banken kunne bestemme fuldstændigt over hende og de trak tiden ud konstant. For at gøre en lang historie kort, gav alle disse problematikker problemer i
hendes ankler. Nedenstående er en lille brøkdel af det vi fandt var bl.a. følgende, som du kan læse nedenfor:
– Jeg skal tilpasse mig alle
– Jeg bliver trampet på af alle
– Jeg bliver angrebet, kritiseret, nedgjort, slået ihjel, dræbt, straffet, tortureret, nedkæmpet, hadet, svigtet, afvist,
udstødt, alene, ensom, disrespekteret når jeg står fast
– Jeg er uden accept, uden kærlighed, uønsket, mangler livsglæde, når jeg står fast
– Jeg bliver kontrolleret, domineret, løjet overfor, manipuleret og bagtalt, når jeg står fast
– Jeg bliver fanget, fastlåst, uden redning, når jeg står fast
Vi trak her også alle traumer, chok ud – samt mavekramper – der har været gældende fra alle tidspunkter, liv, kroppe hvor hun har oplevet dette i. Samt vrede, skyldfølelse, tvivl, mistillid og meget mere. Hun fik ophævet alle skæve definitioner hende underbevidsthed har lavet ift. dette tema eks. At stå fast = at blive manipuleret. og fik lært den ægte skelneevne på det. Hun fik lært følelser at kende e.g. hvordan hun kunne leve uden at blive manipuleret, når hun stå fast. Vi lærte hendes krop at alle disse temaer var et overstået kapitel. Og gav hende positive følelser på e.g. hvordan hun kan stå fast, samtidigt med at folk behandler hende med respekt, accept, velvilje etc. Vi trak forbandelser ud (det er når folk sender en kraftig vrede mod en) – f.eks. hvor en x-mand i en skilsmisse med kraftig vrede udtrykker, jeg håber du bliver så svag uden mig. Svaghed, giver ubalance i musklerne.

Ved at arbejde på alle de temaer, hvor kvinden vakler, ikke kan stå fast – kan vi altså skabe bedre balance i hendes liv og balancen fra ankler op igennem kroppen vil over kort tid begynde at skabe balance ikke kun i muskulaturen, skelettet men også især i maveregionen og flere andre steder. Lur mig om kvinden indenfor kort tid får andre energier, der er langt positive ift. at stå fast og stå op for sig selv – og lykkes meget bedre med hendes sag, end
hvis hun ikke havde lavet dette arbejde. Jeg ønsker hende stor held og lykke herfra, og følger hende på sidelinien. Så hvis du er for svag i dine ankler eller for fastlåst – kan du have mange problematikker følelsesmæssigt, energetisk og fysisk – som er værd at forandre. WiseMasters behandlere med Thetahealing, Shamanisme, Access Counsciousness har altså teknikkerne, erfaringen og viden, samt svaret på dine bønner. WiseMasters har forstand
på ankler – og ved præcist hvilke overbevisninger, energier, følelser der skal ændres og fjernes og hvilke dine
ankler mangler for at få balancen i livet tilbage.
Læs mere om  WiseMasters Uddannelsen  eller Beliefsshiifters.dk services og hjælp til dig.

Share This