Maveproblemer, din nakke, hals og kravebens musklers værste bekymring!”

MAVEPROBLEMER – kan give Nakke, kraveben og hals spændinger – en udfordring for mange sensitive sjæle….

Ofte kommer folk med et pres i maven, eller uro i maven, nærmest rastløshed. I denne uge har jeg arbejdet på flere mave/tarm systemer. For de fleste er maven den 2. Hjerne. Den har så stor indvirkning på dine tanker om de er positive eller negative.  Du kender ordsproget – hvad siger din mavefornemmelse ? Det er fordi din mave kan mærke ting på en anden måde end din hjerne – som gerne vil tænke sig til alt. Men husk nu – din krop ved mere, og læsere længere ud i fremtiden end din egentlige hjerne kan.

Maven kan få problemer, smerter og ubehag – når den føler sig nervøs, bekymret, utryg, ængstelig. Hvad der folk nervøse, utrygge, bekymrede og ængstelige er meget individuelt.

For nogen kan det være den kommunikation man modtager så taler vi også om at blodgennemstrømning i maven er mere træg, dårligt fungerende. For andre kan det være at noget man glæder sig til ikke bliver opfyldt. For en tredje person kan det være fysisk samvær med noget pga. deres adfærd eller mangel på samme. For en fjerde person kan det være at være nervøs for om man kan nå det hele til tiden. For en femte følelsen af at være nervøs for om man nu er god nok, når man siger, gør noget eller er sig selv etc. Så hvad gør dig nervøs, bekymret, ængstelig, utryg ?

Eller situationer hvor de føler de mangler respekt, eller har svært ved at sige fra / sætte grænser. En Beliefsshiifters  uddannet, eller Thetahealings Master ved hvordan dette skal afkodes, og ændres.

I øvrigt kan også være mange fejl defintioner forbundet med hvad bekymring, nervøsitet, ængstelighed, utryghed er. De bør ophæves sammen med den egentlige nøgleoverbevisning, fra førstegang man oplever en sådan følelse. Der kan også være vrede, had og irritation til sig selv og andre forbundet med historien. Dit højere selv kan have lavet noget skævt ift. egentlig at ville beskytte dig – og derfor fejlkode forskellige ting – der så kører i ring  – uden egentlig gavn for dig.

Mavesmerter er ubehagelige – og kan også stamme fra overdrevne stor mængder af parasitter, bakterier og vira – er dette tilfældet, bør man også tjekke for skyld ift. nervøsitet, have svært ved at sætte grænser, eller stå op for sig selv, samt uværdigheds temaer.

Måske har du kopieret din mors nervøsitet, ængstelighed eller en anden der har taget var på dig i barndommen uden at vide det.

Et er sikkert – de metafysiske årsager kan og skal findes, for at din mave kommer i balance igen – og du skal have positive følelser, der balancerer din mave ud – og sikrer at du er fri for at tiltrække yderligere af samme temaer i fremtiden.

Hvis du kigger på et barn, kan de ofte reagere i maven, når de er utrygge, ængstelige, urolige – det kan være en lille ting de ikke forstå, det kan være en kommunikation de fejlfortolker, det kan være et adfærdsmønster hos vokse de har svært ved at vide hvordan de skal reagere på.

Det gode er noget kan gøres.. og giv ikke op. En Beliefsshiifters uddannet, har rutinen, klarsynet og viden bag at læse maven, og se hvad der foregår – samt stille dig de rigtige spørgsmål – der får din krop til at samarbejde og afkode hvad problemet er – og her efter ændre det med alle former for positiv energi.

En mave i uorden kan også stamme fra problemer med følgende rygled TH6 og brystben 6, der står skævt, eller diskus prolaps der trykker på nerverne til maven.

Disse områder kan omhandle indre vrede, vrede, der er indestængt, misbrug ift. dårlige vaner – mad, drikke, sukker og andre afhængigheder.

Musklerne M. Sternocleidomastoideaus (fra brystbenet til kravebene til knoglefremspringet) – er belastet, overspændt når din mave er på overarbejde/i ubalance, samt musklen fra kraveben til overarm, vil også være spændt. Samt flere nakkemuskler vil være i ubalance – og kan trække nakken skævt. Også Psoasmusklen kan være den helt store synder for maveproblemer og mavediagnoser. Her ligger sjælens skraldespand af uforløste følelser hen. Denne stærke muskel der holder dig oprejst,  gemmer på dine største dybeste temaer.

Hvad gør dig sig, hvem gør dig svag, hvor føler du dig stædig  etc?. Disse temaer kan findes i Psoasmusklen sammen med utryghed, nervøsitet og oprevethed, og gammel vrede.

Hvis du er klar til at tage et spadestik dybere og for forandret dine gamle livshistorier til positiv energi på celleplan. Kan du med fordel kontakte en Beliefsshiifters, Thetahealings Master, eller selv uddanne dig til Beliefsshiifters eller kickstarte din udvikling ved at tage et 1 dags psoasmuskelforløser kursus. Uanset hvor meget forandring du ønsker, kan du starte i et tempo der passer dig.

Er du behandler, kan Beliefsshiifters uddannelsen være det helt ideelle, da du her lærer markedest mest effektive, dybdegående og hurtigt transformerende teknikker til at forløse en hvilken som helst energi du støder på i kroppens systemer og energifelter. Læs mere om Beliefsshiifters Uddannelsen her, og se om du kan kvalificere dig.  (indsæt link). 

Share This