Trigget af dameblade, der gentager at man skal lære at leve med sorgen. Det er en fejlagtig skrøne. 5 bud på via Thetahealing shamanisme, access consiousness bodyprocesser hvordan du skaber en sorg forvandling til livsglæde på ganske kort tid. ”

Trigget af dameblade, der gentager at man skal lære at leve med sorgen. Det er langt fra den eneste mulighed. 5 bud på hvad det handler om…. Thetahealing shamanisme og bodyprocesser er den vise kombination, der skaber forandring i enhed på ganske kort tid.

Kroppen er fantastisk. Når nogen dør, man har delt DNA med – forfædre, forældre, børn etc. så sørger kroppen. Den kan ikke længere finde “båndet2 til personen. Det er naturligt. Men skal man lære at leve med sorgen, den energiforladthed, den ked af det hed, den mistillid, tvivl, frustration, mistet livsglæde, opgivelse, afmagt og følelse af ensomhed og alenehed det kan give ? NEJ TAK siger jeg bare. Og det gør jeg fordi vores samfund igen fejlinformerer folk igen og igen. Fordi samfundet ikke tør gå spirituelt ? Fordi samfundet hellere vil give medicin ? Piller og lykkemedicin – er det løsningen ?

Nej det er det heller ikke. Sorgen skal ikke elimineres, den skal forløses. Længere er den ikke.

Hvordan bliver den det ? Der er flere metoder til at gøre det på. Jeg har naturligvis mine favoritter, hvor jeg igen og igen kan konstatere at folk skifter, bliver gladere, får lyst og mod på livet, får deres “power” tilbage og kommer på rette spor.

Men hvad handler det så om ?

Sorg sidder i alle dine celler i kroppen, men det primære organ er lungerne. Det er her du trækker livets åndedræt ind. Det er her dine fortrydelser, mistillid, din tvivl, utryghed, angst og frygt lagrer sig. Det er også her sorgen tynger.

Jeg kan mærke jeg bliver ked af at læse at vores kære Danmark igen og igen fejlvejleder folk, der er hårdt ramt af sorgen. Hvilke tilbud er der ? Folk kan melde sig til en sorggruppe eller hos psykologen – men denne gruppe har til mit kendskab slet ikke værktøjer til at komme i nærheden af at vende sorgen til glæde på det kropslige plan. Det er her det skal gøres for at få effektivt fuldbyrdet transformation. Det er i dine celler på mikroplan sorgen gemmer sig – det er ikke kun i din mentale hjerne.

Du er først færdig med din sorgforløsning, når du har arbejdet med dine lunger, dit hjerte, alle dine celler i kroppen – og har fundet gaven i hvad du skulle lære af sorgen. Hvad er du sorgfuld over ? – At miste en person og med den person mistede du kærligheden, nærværet, den dybeste relation, tilknytningen, venskabet eller hvad præcist mistede du med den person ? Mistede du din identitet ? Måske havde du defineret dig selv så meget igennem den person og båndet med den person at du nærmest følte du gik i døden sammen med dem.

Der kan være mange vinkler at arbejde med… men NEJ – det behøver sørme ikke tage lang tid og tage flere måneder – når man er super øvet Thetahealings Master, Shamanist og effektiv Body Process Facilitator, og Energiforhandler.

Men kan man lade være – JA, men vil du have forandring, have det bedre, få dit liv og din glæde og energi tilbage. SÅ er der kun en vej. Det er gå vejen. Man kan ikke sidde derhjemme og lukke sig inde hele livet. Du skal tage dig sammen. Og gøre arbejdet.

Hvordan gør man det, når man er så drænet for energi. Ja sessioner hjemmefra er mulige, via telefon, skype. Er du så træt og har lukket dig ude af det sociale er det en fantastisk start,,, man kan være lidt sig selv. Når energien begynder at flyde ind, så får man automatisk lyst til at der skal ske nyt.

Men du skal tage skeen i munden, du skal handle på dig selv. Du skal ville have det bedre – det er det eneste krav der er. Resten bliver du guidet igennem.

 

Ofte vil sessioner handle om at finde vreden til den person der forlod dig, vreden omkring det der skete, fortrydelser kombineret hermed, mistillid der er dukket op, der kan være had i nogle situationer, og der kan være afmagt, opgivelse at føle sig overvundet. Alt dette skal du lære noget af. Jeg har værktøjerne til at lære dig disse gaver af kende på celleplanet, så du slipper vreden, naget, hadet, fortrydelserne, mistilliden – og essentielt til at trække sorgen ud. Der er øvelser du kan gøre i badekarret derhjemme for at få sorgen ud – eller bare liggende på sofaen eller i din seng.

Der er lydfiler du kan bruge der kan støtte dig i nattetimerne. Du er aldrig alene om dette. Vi er her for at hjælpe dig. Du skal have trukket sorgen bag sorgen ud – den dybeste ensomhed og alenehed ligger gemt der. Når dette sker – finder sjælen sin livsglæde igen – og får masser af lys og energi.

Du skal lære at knytte dig til mennesker igen – selvom du valgte at adskille dig, fordi du ville beskytte dig mod at opleve det samme og blive sårbar igen. Der er altså masser af områder at arbejde med. Her handler det ikke om at du bare skal tale – men at du bliver guidet til at fortælle om dine overbevisninger du har påtaget dig igennem forløbet. Der kan være et sygdomsforløb op til personen dør, der også har givet negative overbevisninger, der dræner din krops energi.  Og nu kommer det allerbedste.

Usynlige energier skal trækkes ud. Når nogen du elsker dør – bliver du traumatiseret … disse traumer efterlader sprækker og revner i dit energifelt. Dit energifelt er dit spirituelle lys, det er der for at beskytte dig mod udefrakommende “usynlige energier”. Tankemønstre, synske kroge, vrede udefra, og andre følelser sendt til dig fra andre. Ved for mange sprækker og revner i dit energifelt som også kan komme i forbindelse med stress, overforbrug af medicin, stoffer, for mange gange narkose, alkoholforbrug i større mængder, kan usynlige energier, vildfarne ånder og faldne sætte sig i dit energifelt og værste fald din krop og suge dig tør for energi. Du mærker det ved at du pludselig i en periode mister din energi. Du tillægger det måske sorgen, men det er ofte at dit energifelt er åbent og du påtager dig energier udefra som ikke er dine egne.

Dette kan fjernes, med de rette teknikker, den rette viden og de rette forholdsregler. Dette er ikke “for sjov” øvelser, det kræver den der hjælper dig har forstand på at beskytte dig, din krop, dine organer – mens dette arbejde står på – og så vil du mærke en stor kropslig og mental lettelse.

Ofte vil afdøde der ikke når til lyset, eller som føler de har uafsluttet arbejde her på jorden, koble sig til mennesker eller steder de holder af, eller være omkring det sted de døde. Rent samfundsmæssigt kan man sige at alle hospitaler burde sende deres sygeplejersker og sundhedspersonale på kurser i at rense rum og hospitalerne, sygehusene.. så ville dem der var indlagt få det meget bedre ret hurtigt. Arbejdet skal gøres. Indtil vores systemer herhjemme vil anerkende at usynlig energi findes, og det faktisk kan have stor magt over kroppen – så må man selv tage ansvar for sit eget helbred og være obs på hvornår en ekstra indsats er krævet og søge den rigtige ekspert på området.

Ofte vil afdøde kontakt indgå i en sorgprocess, hvis der er uafsluttede ender. Der vil også være en energiadskillelse mellem personerne for at ophæve at det gamle traume fra situationen hænger ved og gentager sig.

Ift. Sorgen, så er det absolut “et must” at gøre noget, ellers kan det for alvor gå den forkerte vej. Værktøjerne Thetahealing, Shamanismen og Bodyprocesserne der alle kan køres remote er når man har lært at bruge dem samtidigt – det absolut stærkeste sorgforløsnings værktøj jeg endnu har set på markedet.

Jeg kan kun anbefale dig at undlade at købe uvidende menneskers historier om at sorgen skal man lære at leve med – det skal du ikke, det behøver du ikke, du kan bevæge dig fremad hurtigt. Men gør dig selv en tjeneste tjek ud, hvilken healer du skal henvende dig til for at få den ægte, dybe , hurtige transformation.

For nyligt henvendte en kvinde sig. Hun havde mistet sin rigtigt gode ven i et drab, hvor x-kæresten havde skudt ham i jalousidrab. Hun var en sød kvinde, med et stort hjerte, men havde de sidste år kæmpet med virkelig stor mangel på energi, og følte hun var nødt til at sove kl. 20.00 hver aften for overhovedet at have overskud til dagen. Hun var vant til at arbejde med den spirituelle verden, men følte sig lukket ned – at hendes klarsyn var fuldstændigt sløret ift. hun tidligere havde præsteret. Hun havde også skiftet navn numerologisk set for cirka 12 måneder siden.

Vi arbejdede med overbevisningerne, følelserne og de usynlige energier. Vi fik ændret mistillid til tillid – og fik samlet op på hendes gamle selvværd. Vi fik på under 60 minutter både forløst et tidligere liv, hvor hun var blevet overfaldet, sexuelt misbrugt, ingen tillid fik fra folk fordi hun var anderledes, samt blev overfaldet og adskilt fra moderen under fjendeangreb. Landsbyen brændte – hun kunne mærke huden gløde. Al frygt for at dø (sidder i nyerne – der styrer din daglige energi), samt al mistillid til GUD i det liv over at mangle støtte, ikke føle sig hjulpet/reddet ( sidder i skelettet), samt det at føle sig svag i de forskellige situationer, svag når hun var sig selv (muskeltema)… fik vi ændret til  at hun fik en del overbevisninger ift. tillid, troen på sig selv, livet, det hun gjorde, samt tillid til at Gud også er der for hende. Vi fik ændret svagheds temaer til styrke, power, handlekraft, og at være ok med den hun var – ikke hoppe på andres historier, nedgørelser, fordømmelser etc.

Vi fik trukket traumer ud fra oplevelserne i dette liv, vi fik ændret afmagt til livsglæde og vi fik hende til at være glad i det liv og forbinde hende med moderen igen – som hun havde været adskilt fra og følt aldrig havde tillid til hende.

Vi fik lavet energetisk brud til de oplevelser og det liv – fik lært hende gaverne at kende (f.eks. at hun kunne være stærk i sig selv uden at være vred over at blive svigtet af Gud) etc.

Vi fik ændret de store temaer ift. x- kæreste og ven dramaet, lavet sorgforløsning talt med den afdøde – givet begge positive følelser og overbevisninger, der gjorde afdøde kunne sendes til lyset og ændres til balance, så afdøde ikke længere stjal energi i hendes krop.

Vi fik arbejdet med vrede, der var dukket op efter dødsfaldet til folk der havde svigtet hende, og havde haft tillid til x-manden (drabsmanden). Vi fik forløst den fysiske vrede i kroppen, via min specialteknik, lavet energetisk adskillelse mellem personerne der havde været i spil, renset de energier der var kommet fra dem til hende og omvendt og sendt det retur til afsender – samt trukket synske kroge og angreb ud.

Vi fik arbejdet med hendes barndom ift. aldrig at føle sig støttet af nogen altid at føle sig svigtet af alle… Og lad mig sige det sådan, min gæst beskrev det hele som jeg slapper fuldstændig af og hendes muskler blev afslappet, skelettet slap, hendes nyrer blev lettere, kroppen blev lettere, de spændninger hun havde haft mellem skulderbladene slap da vi trak alle de gamle beskyldninger ud, skyld ud andre havde påduttet hende etc.

Så jeg håber efter du har læst dette at du, hvis du har mistet nogen for nylig eller for mange år siden, vil tage din krop og din sorg alvorlig. Den skal ikke være der hele livet, du skal ikke tynges hele livet. Livet skal være en glæde ikke en sorg. Og hvis dit liv ikke er en glæde, så lov mig gør noget ved det for din skyld, for din families skyld, din børns skyld. Det behøver ikke kræve et kæmpe arbejde men ganske få sessioner kan få dig hurtigt på rette spor – hvis du vil gå vejen, og er klar til at få det bedre.

Vil du vide mere om mine teknikker kan du læse om Beliefsshiifters Uddannelsen, her gennemgår deltagerne et personligt forløb, samtidigt med at de lærer teknikkerne til at bruge på sig selv eller andre. De bliver topprofessionelle og kan efter 18 måneder ændre en hvilken som helst form for energi, de støder ind i.

Share This