Bærer du på for mange byrder ? Lader du dig ofte udmatte ? Føler du dig undertrykt, Mangler du tillid og tiltro? Er andre vigtige end dig selv ? Læs hvordan thetahealing, shamanisme, bodyprocesser giver dine skuldre/nakke en energetisk eftersyn og opgradering!

Er du byrdebærer på bekostning af din egen fremgang? Hvordan har dine skuldre det? Bærer du på for mange byrder ? Lader du dig ofte udmatte ? Føler du dig undertrykte, tillader du andre eller dig selv at undertrykke dig selv? Lider du stille? Gør du aldrig modstand ?, siger du aldrig fra?, sætter du ikke nok grænser? Står du aldrig op for dig selv ? Vil du gøre alting selv, eller klarer du det hele selv, har du svært ved at bede om hjælp? Mangler du tillid og tiltro? Mislykkes du lige før successen er i hus ? Er andre vigtige end dig selv ? Læs nogle eksempler på hvordan Thetahealing, shamanisme, access conscioussness, bodyprocesser kan løfte dine byrder af dine skuldre og hjælpe dig med at bære livets glæde istedet og give dine skuldre, nakke en
energetisk eftersyn og opgradering!

En session, der minder ofte om andre kunders sessioner, har givet mig anledning til skuldrene et løft. En mand, kontakter mig og vil gerne arbejde som udgangspunkt med skuldrene, og nogle udfordringer på jobbet. Efter anvendelsen af kropsscannigsværktøjet fra Thetahealingens værktøjspalette, finder jeg frem til at mr. X, her har generelle udfordringer ift. at ville klare det hele selv, aldrig bede om hjælp, overbelaster sig ofte, og samtidigt aldrig føler sig god nok, selvom han gør det godt nok – har han altså mistillid til sig selv som chef, hovedansvarlig og til når han har roret. Mr. X taler sig selv ned, straffer sig selv med aldrig at være god nok, selvom han er god nok . Dette tiltrækker chefer, kollegaer der ytrer at han ikke er god nok, eller som sikrer at han ikke får den forfremmelse han burde have, og faktisk stod i linie til. Mr. X er helt klart en pleaser, går op i at andre har det godt, det er vigtigere for ham de har det godt end ham selv. Nu påbegynder jeg spørgeteknikkerne, fra Thetahealingspaletten, fortsætter med kropsscanningen og tjekker hele tiden med 7. Eksistensplan – planet for ubetinget kærlighed hvad det hele handler om. Jeg krydstjekker løbende med de områder MR. X siger reagerer i kroppen, hvad der foregår. Vi når frem til følgende i et unikt samarbejde.
Historien stammer fra en barndomsoplevelse hvor han som lille får et ansvar, og kommer til at smadre noget, som han ikke skulle have gjort (og det var jo ikke med vilje) – men det gør moderen så usigeligt ked af det og vred. Vreden til sig selv over aldrig at være god nok, når den lille dreng tager ansvar og vreden over at gøre andre kede af det og oprevet, når det gik galt med det ansvar han fik og en del andre ting, fik vi forløst. Hans beslutninger, konklusioner og eder ift. at det var bedre for ham ikke at tage ansvar, for at passe ind i fællesskabet, for at gøre alle glade, var en af de dybeste motivations grunde til at han lige før successen, adskilte sig fra at tage de fulde ansvar. Overbevisninger blev ændret såsom at hvis jeg har det
fulde ansvar, går noget galt, går noget i stykker, smadrer noget, folk bliver kede af det og vrede – blev også vendt til at når jeg tager ansvar får jeg opbaknings, støtte, glæde, folks respekt, accept, og jeg er ønsket i fællesskabet når jeg tager det fulde ansvar……
En anden oplevelse ift. at han havde været den bedste, vundet en konkurrence i skolen – hvor kammeraten var blevet vred og havde kaldt ham dum – fik vi løst. Så når han vandt og var si selv, dygtig som han er – blev han kaldt dum og var bange for at blive uønsket og uelsket – fik vi ændret til at han er elsket, værdsat, respekteret og får opbaknings støtte og tillid fra andre, når han vinder. Vi trak al vrede, angst, nag, ængstelighed, utryghed og skyldfølelse ud og ændrede dette til positive følelser. Vi trak alle de byrder ud han har båret. Og ændrer det til at det er let for ham at bære folk, når han vælger det, at det gør ham glad og han elsker det –samtidigt med at et der ok for ham at være den bedste til at tage ansvar og uddelegere ansvar. Mr.  Ville klare det hele selv, – og vi fandt frem til at tvivl på ham selv ift. løsning af en legetøjsopgave som lille – var hans drivkraft for at blive en stærk problemløser i dag. Så det at lære ham tillid til at han kan løse opgaven, og at være en fantastisk problemløser uden først at skulle have modstand og uden at skulle have tvivl som drifkraft, kommer til at gøre en helt ny forskel for Mr. X. Disse oplevelser har været essentielle for denne Mr. X og har været hans største frygt for at have succes – som har bidraget til at hans krop flere gange har spændt ben for en formodet, og forventet forfremmelse… dybest set fordi hans krop var mere tryg ved at fejle, end for at have succes. Nakken retter sig, men også skulder, brystben, bækken og lår påvirkes, som de store dele. Skuldrene handler nemlig om at bære andres byrder og tunge byrder – når de er i ubalance. C7 i nakken, og 7. Halshvirvel, TH1 ryghvirvel, og 1. Brysthvirvel i rygraden handler netop om at blive overbelastet, at bære for meget, at ville klare alt på egen hånd, og mangle tillid. Også det at lade sig
udmatte, føle sig undertrykt (undertrykke sig selv), og lide stille, samt ikke at stå op for sig selv, eller gøre modstand giver ubalancer her. Overbevisninger, følelser og energier ift. dette giver ofte skuldersmerter, nakkekramper, slimhindeforstyrrelser, depressioner og angst etc. Når nakken låser, af forskellige årsager, så påvirker det flowet mange steder i kroppen, da der ikke er meget plads, skal der kun lidt ubalance til for at blokere de normale strømninger og kropsfunktioner til andre organer, energibaner, muskler, led skelet. Jeg afslutter det skønne forløsende arbejde med øjeblikkelig healing, balancerer af chakraerne, balancerer klientens hormoner, da vi har forløst en del vrede, samt reparerer sprækker og revner i energifeltet, efter vi har sendt ubudne energetiske gæster til lyset med mine shamanistiske værktøjer. Giver kunden jordforbindelse og renser ham af sluttende med energiafbræk.
Kunden beretter alt føles let, da han står op og vi booker den næste tid på 5 sessions klippekortet. Glad kunde, glad krop, min glæde.
Så er du typen der bærer manges byrder, er det noget du har lært i familiesystemet, eller igennem nogle oplevelser du har haft? Lader du andre udmatte dig eller tager du ansvaret uden at ville have hjælp eller støtte fra andre, vil du klare alt selv, måske er du stædig omkring det også?
Hvor og hvornår lader du andre undertrykke dig eller undertrykker du dybest selv dig selv som den du er ? Tillader du ikke dig selv fremgang, og er det lettere at fejle end at have succes….? Så kan det være du kan bruge dette til at forstå nogle af din krops mekanismer og hvordan det
metafysiske plan påvirker din fysiske tilstand. Som Bruce Lipton Celleforsker og videnskaben har dokumenteret i over 20 år, er din krops cellebalance
afhængig af dine overbevisninger, følelser og energier, samt fysiske giftstoffer. Dvs. Positive energier, overbevisniger, følelser giver balance i kroppen og cellerne. Negative overbevisninger, følelser og energier, giver ubalance i kroppen og cellerne. Hvis du er en af dem, der er klar til hurtig transformation, fremgang succes og slippe gamle byrder og oplevelser, kan du kontakte mig for sessioner – eller du kan læse mere om Beliefsshiifters Uddannelsen,
Thetahealing, Access Bodyprocesser og shamanisme, samt stresscoaching, hvor du lærer de teknikker jeg anvender i dagligdagen for at hjælpe klienter af med deres udfordringer. Jeg står klar til også at hjælpe dig og din krop – og sikre din fremgang.

Kh

Anjasafiira Smillah Jørgensen Søgaard/ Beliefsshiifters

Share This