Diabetes er frygten for fuldt ud at deltage i livet. Et stort behov for kontrol og for at vide ting. En WiseMasters, Thetahealer Master, Thetahealer uddannet og shaman, samt wisemasters uddannelsen, har værktøjerne til at hjælpe diabetes klienter til at transformere overbevisningerne og følelserne, der
har startet dette mønster. Diabetes klienter har også ofte en dyb trang til at få opmærksomhed og anerkendelse. En konstant efterspørgsel på kærlighed, med en overbevisning om at du er uværdig, eller intet fortjener. En dyb skyldfølelse. Overbevisningen om at skulle kæmpe for at overleve, samt ofte at
tabe sig selv i relationer. Et konstant behov for sødme, for at maskere følelsen af svaghed, begrænsethed. ”
Bugspytkirtel problemer, diabetes – og manglen på sødmen i dit liv.
Diabetes er frygten for fuldt ud at deltage i livet.  Et stort behov for kontrol og for at vide ting. En dyb trang til at få opmærksomhed og anerkendelse. En konstant efterspørgsel på kærlighed, med en overbevisning om at du er uværdig, eller intet fortjener. En dyb skyldfølelse. Overbevisningen om at skulle kæmpe for at overleve, samt ofte at tabe sig selv i relationer. Et konstant behov for  sødme, for at maskere følelsen af svaghed, begrænsethed og en følelse af, at der er aldrig er nok. Diabetes er en metabolsk ubalance, hvor en person ikke kan omdanne og nedbryde sukker i blodet. Når
niveauet af sukker også kendt som glukose stigninng, især over en årsrække, bliver sukkeret giftigt for en del forskellige kropssystemer inkl . kariovaskular system. Kroppens celler behøver sukker for at producere energi og hjernens føde er sukker. Sukker skal være på et vist niveau for at hjernen fungerer normalt.  Når vi spiser, stiger sukker niveauet som regel i kroppen og trigger en frigivelse af hormonet kaldet insulin, fra celler (beta – celler) i bugspytkirtlen. Insulin ved, hvordan den åbner dørene ind til alle celler i kroppen og tillader sukkeret at indtrænge i dem.  Når sukkeret indtrænger i cellerne, sænker sukker niveauet sig indtil vi igen spiser. Når mennesker spiser, vil bugspytkirtlen automatisk producere den rigtige mængde af insulin for at bevæge sukkeret fra blodet ind i cellerne. I folk med diabetes, sker der det at bugspytkirtlen enten producerer for lidt eller ingen insulin, eller at cellerne ikke responder ikke responder passende til den producerede insulin. Glukose bygger sig op i blodet og flyder ind i urinen, og bliver udskilt fra kroppen
via urinen. Derfor mister  kroppen hoved ressourcen til energi, selvom blodet indeholder en stor mængde sukker. WiseMasters uddannelsen, der lærer dig  thetahealings  teknikker på højt plan, shamanisme og relevante kropsprocesser fra  access consciousness , samtstresscoaching værktøjer, giver dig indsigt i mekanismerne der gør sig gældende for diabetes, samt hvilke følelser og overbevisninger der huses i
bugspytkirtlen. Men først lidt mere viden om diabetes.
Type I Diabetes:
Dette er en autoimmun sygdom og resulterer i at kroppens system, der bekæmper infektioner (immun systemet), vender sig imod kroppen. I diabetes, angriber immunsystemet og ødelægger de insulin producerende celler (beta cellerne) i bugspytkirtlen. Bugspytkirtlen producerer nu mindre eller ingen
insulin. En person der har type 1 diabetes skal tage insulin dagligt for at leve.
Type II Diabetes:
Den mest almindelige form for diabetes er type 2 diabetes. Omkring 90-95% af mennesker med diabetes har type 2 diabetes. Denne form for diabetes, er for det mest associeret med høj alder, fedme, familie historie med diabetes, tidligere historie af svangerskabsdiabetes, fysisk inaktivitet, og forskellige
etniciteter. Omkring 80% af folk med type II diabetes er overvægtige.

Metafysisk årsag til Diabetes:
Børnediabetes:
Børn kan udvikle diabetes under en tid med forældre konlfiker, såsom skilsmisse, død, de føler de er skyld i tabet, eller at den ene forældre ikke længere elsker dem, eller en følelse af kvælning eller overdrevet bedårende forælder.
Voksendiabetes:
Voksen diabetes kan ske, hvor du føler dig underernæret følelsesmæssigt. Det kan også opstå i forbindelse med fedme, hvilket er kodet sammen med tabt kærlighed og frygten for intimitet og det viser sammenkædningen mellem at overæde for at kompensere for den manglende kærlighed og
manglende evne til at modtage kærlighed. Diabetes kræver af os at vi styrer vores liv på mange områder i mange detaljer og at vi er flittige. F.eks.
ift. sukker, mad, søvn/afslapning, testudførelse, insulin, motion, behandlingsmetoder. Det kræver vi tager ansvar for os selv. Vores helbred og kvaliteten af livet afhænger af vores evne til at handle ansvarligt.
Hvad kræver diabetes:
Diabetes kræver vi er i nuet.  Diabetes kræver vi tager ansvar for os selv. Diabetes kan placere store udfordringer i din evne til at være sund og rask, men sygdommen kan også skabe andre risiko faktorer, især i dit kredsløbs system og i dine nerver. Ødelagte nerver, stopper os fra at føle sensationer relateret til varme, kulde berøring og smerte. Du er måske ikke opmærksom på den smerte der er resultatet af at dit hjerte ikke får ilt nok. Uden dette forvarsels tegn er det svært at være bevidst om f.eks. et ildebefindende eller endda et hjertestop. Når sukker niveauet er højt i blodet, kan der ske skade i de mindste blodbaner, der transporterer ilt til vævet. Disse små arterier bliver arrede og klumper sammen med kolesterol plak. Kun du kan styre din sygdom, du må være i kontrol dag ud og dag ind. Det mest vigtige element i selv healingen er at du er nærværende i hvert sekund af dagen. Du kan ikke heale hvis du lever i fortiden eller er optaget af forventningerne til fremtiden. Alt dette ødelægger din evne til at fokusere og efterlader dig svag og uden power. At være nærværende, begynder processen i at slippe stærke emotioner, der har været maskeret og blokeret.  Det betyder at have modet til at kigge tilbage og kigge indad på en ”smerte baseret og frygtbasret måde”. Når vi undlader at mærke smerte, oplever vi frustration, vrede og udmattelse og vores krop bliver endnu mere syg.  At tage vare på dig selv kræver disciplin, fokus og tager meget mod til at nære og respektfuldt være opmærksom på DIG.
Det er din ret og dit ansvar, såvel som din glæde at elske og blive elsket. Afviser at give er den mentale attitude i Diebates. Holder sig selv væk fra andre. Frygten af aldrig at have nok. Tænker at man ikke selv har nok at byde på, give til andre. Hvis du vil forbedre dig på det praktiske plan, kan du øve at give til andre. Giv noget hver dag til en fremmed, du ikke kender. Du kan ikke gemme dig selv for altid, sæt dig selv derud, der hvor andre kan
mærke og se dig. Du finder ud af du er en værdifuld person. Og husk at giv til 10 mennesker dagligt. De fleste mennesker som er synske og som arbejder med synske energier er i en farezonen for at udvikle diabetes. Især klairvoyanter, medium og astrologer. Det er ofte også set blandt terapeuter og healere.
Mennesker i dette felt, får ofte trukket meget energi ud af deres solarpleksus center, der inkluderer bugspytkirtlen.  Dette er centeret der styrer og kontrollerer den følelsesmæssige krop. Hvis balancen af kærlighed og nydelse bliver forstyrret og ødelagt, vil dette område af kroppen blive ramt. Det er meget vigtigt for healere at tillade nydelse og kærlighed at være en stor del af deres liv. Disse mennesker giver en stor del af deres universelle kærligheds energi og har ofte mangel på energi på et personligt plan. Med denne ubalance, vil energi også blive drænet fra de omkringliggende organer såsom nyrerne, milten og galdeblæren.

I Thetahealings  regi, kan det at arbejde med de oplevelser, der har ført til følelserne, der er årsag til diabetes og få ændret disse – skabe balance og helbred. Her er nogle relevante følelser, men der tilsigtes altid at arbejde med det enkelte individ, da alle oplevelser er individuelle.

Wisemasters uddannelsen vil lære dig om de essentielle følelser, personer med diabetes ofte mangler, er er et lille udsnit:
Jeg kender den højeste følelse af at være overnæret hver dag, hvert sekund, hvert minut . Jeg er tryg og sikker, tilladt fortjent og værdig til at blive overnæret hver dag, hvert sekund, hvert minut nu. Jeg har skabelseskildens defintion på at være overnæret hvert sekund, hvert minut, hver dag nu
Min definition på at være overnæret hvert sekund, hvert minut, hvert sekund nu er det samme som
skabelseskilden Jeg gør brug af hver sekund, minut og hver dag af at være overnæret Jeg kender den højeste følelse af at være overnæret med kærlighed, tryghed, omsorg hver dag, hvert sekund, hvert minut

Jeg er tryg og sikker, tilladt fortjent og værdig til at blive overnæret med kærlighed, tryghed, omsorg, hver dag, hvert sekund, hvert minut nu
Jeg har skabelseskildens defintion på at være overnæret med kærlighed, tryghed og omsorg hvert sekund, hvert minut, hver dag nu
Min definition på at være overnæret med kærlighed, tryghed, omsorg hvert sekund, hvert minut, hvert sekund nu er det samme som skabelseskilden
Jeg gør brug af hver sekund, minut og hver dag af at være overnæret med kærlighed, tryghed, omsorg.

HS: Billeder af hvordan en bugspytkirtel ser ud, når den er i fuldt balance efter skabelseskildens blueprint af hvordan en balanceret bugspytkirtel ser ud.
Billede af hvordan det ser ud at bugspytkirtlen arbejder i balance og har let ved at udføre alle sine opgaver dagligt
Billede af hvordan det ser ud når bugspytkirtel samarbejder med andre organer i balance. Billede af hvordan det ser ud, når min bugspytkirtel arbejder i fuld balance og er i fuld balance og
samarbejder med de andre organer i kroppen i fuldt balance
Billede af hvordan det ser ud at min bugspytkirtel resituerer sig hurtigt og kommer i fuld balance, og
samarbejder med de andre organer i min krop i balance og kan udføre alle sine opgaver i blance.
Jeg ved hvordan jeg kan leve uden at være uelsket.
Jeg ved hvordan jeg kan være elsket af alle mine relationer
Jeg ved hvordan det føles at blive elsket, næret, gjort tryg og modtage omsorg fra min mor
Jeg kender følelsen af at have sødme i mit liv hvert dag
Jeg kender følelsen af at jeg selv fylder sødme i mit liv hver dag
Jeg kender følelsen af at andre bringer sødme til mit liv hver dag
Jeg er værdig til at have sødme i mit liv hver dag, hvert sekund, hvert miniut nu
Jeg er tryg og sikker ved at have sødme i mit liv hver dag, hver sekund og hvert minut nu
Jeg er tilladt fortjent og værdig til at have sødme i mit liv nu, hver dag, hvert sekund og hvert minut nu.

Du kan læse mere om  WiseMasters uddannelsen  her, eller bestille personlige
klippekort her

Share This